ΣΙΝΕ

Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2012

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ: «Δεν αντέχω άλλο μάνα», είπε ο 33χρονος και αυτοκτόνησε (video)

Συγκλονισμένοι είναισ την Πάτρα απο την τραγική κατάληξη ενός 33χρονου άντρα που δεν άντεξε άλλο και αυτοκτόνησε.
Ο Νέος άνδρας και πατέρας ενός 5χρονου παιδιού αποφάσισε να δώσει τέλος στη ζωή του μην μπορώντας να αντεπεξέλθει στις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετώπιζε.
Ετσι αποφάσισε να... περάσει μία θηλιά σε ένα δέντρο και να κρεμαστεί. Σύμφωνα με το achaiachannel.com η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για τον 33χρονο άνεργο ήρθε πριν από λίγες ημέρες. Ο νεαρός είχε ένα ατύχημα με το αυτοκίνητό του και για να μεταφερθεί το ΙΧ έπρεπε να μεταβεί γερανός, ο οποίος θα έπρεπε να πληρωθεί, ενω χρειάζονταν χρήματα και για την επισκευή του.
Τότε ο 33χρονς  φέρεται να πήγε στο πατρικό του και να είπε στην μητέρα του: «Δεν αντέχω άλλο μάνα».Τότε πήγε στο σημείο που είχε επιλέξει να κρεμαστεί και προσπάθησε να αυτοκτονήσει. Όταν εντοπίστηκε ο νεαρός ήταν ακόμα ζωντανός και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο της Πάτρας, Άγιος Ανδρέας, αλλά παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών ο 33χρονος εξέπνευσε.

blog.gr
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)
Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr Τελευταίες ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις