ΣΙΝΕ

Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2012

Π.Α.ΜΕ: ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΗ δεύτερη μέρα της 48ωρης Απεργίας 7 Νοέμβρη


Εργαζόμενοι-εργαζόμενες, άνεργοι-άνεργες, νέοι-νέες,

ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΗ δεύτερη μέρα της 48ωρης Απεργίας 7 Νοέμβρη

Την ΤΕΤΑΡΤΗ 7 ΝΟΕΜΒΡΗ στις 6.00μμ στην Κεντρική Πλατεία
Τίποτα δεν τελείωσε αν δεν πούμε εμείς την τελευταία λέξη!
Εμείς έχουμε τη δύναμη. Εμείς θα τους ανατρέψουμε!
Να μη χαθεί ούτε ένα λεπτό!

Xαιρετίζουμε  τους χιλιάδες απεργούς που με αποφασιστικότητα και ταξικό σθένος διαδήλωσαν σήμερα σε όλες τις πόλεις με τις σημαίες του ΠΑΜΕ. Η συμμετοχή χιλιάδων εργαζόμενων από εκατοντάδες χώρους δουλειάς, αυτοαπασχολούμενων, νέων, ανέργων, μαθητών, φοιτητών, γυναικών, συνταξιούχων και μεταναστών κάτω από το σύνθημα «ή με τα μονοπώλια ή με τις ανάγκες του λαού», οι εντυπωσιακές συγκεντρώσεις του σε όλη την Ελλάδα, αποτυπώνουν το δυνάμωμα του ταξικού ρεύματος στο εργατικό κίνημα, την εμπιστοσύνη στις ταξικές δυνάμεις.
Καλούμε τα συνδικάτα, τους εργαζόμενους με μεγαλύτερη αποφασιστικότητα, να δώσουν τη μάχη της αυριανής απεργίας, να στριμώξουμε την κυβέρνηση, την ΕΕ, το ΔΝΤ, τη μεγαλοεργοδοσία και τους βιομηχάνους. Να βρεθούν στις πύλες των εργοστασίων, των επιχειρήσεων.
Μπορούμε να τους ανατρέψουμε! Να σηματοδοτήσουμε με τους αγώνες μας νέες εξελίξεις, να σημάνει αντεπίθεση με σύγκρουση στους τόπους δουλείας, στα εργοστάσια. Να μη μείνουμε μόνο στο αίτημα της καταψήφισης των μέτρων, αλλά να σηματοδοτήσουμε την έναρξη νέας αγωνιστικής κλιμάκωσης που θα βάλει στο επίκεντρο την ανατροπή των αντιλαϊκών πολιτικών, της τρόικας, των μνημονίων και των δανειακών συμβάσεων.
Δεν είναι ανίκητοι! Μπορεί το κράτος των μονοπωλίων να φαίνεται ισχυρό, αλλά τη μάχη την κερδίζει ο πιο οργανωμένος, ο πιο πειθαρχημενος, αυτος που ξέρει για ποιο λόγο αγωνίζεται και που πρέπει να σημαδέψει. Ο εργαζόμενος λαός, δεν πρέπει απλά να αρκεστεί σε ένα βροντερό «όχι» στα νέα βάρβαρα μετρά που μας θέλουν σκλαβους με 400€  για να κερδίζουν τα μονοπώλια, αλλά να οξύνει ακόμα περισσότερο τις δυσκολίες και τα προβλήματα που έχουν, να δημιουργήσει συνθήκες αδυναμίας λειτουργίας στο πολιτικό σύστημα, να προκαλέσει τριγμούς, να το παραλύσει, να μη μπορεί να περνά αντιλαϊκά μέτρα.
Άλλαξε εσύ θέση και στάση απέναντι σε αυτούς. Εμείς παράγουμε τον πλούτο, είμαστε η συντριπτική πλειοψηφικά, εμείς έχουμε τη δύναμη.Η εργατική τάξη με τη συμμαχία της, με τους αυτοαπασχολουμένους, με τη φτωχή αγροτιά να σηκώσουμε ψηλά τη σημαία του αγώνα για τα δικά μας συμφέροντα. Να πάρουμε στα χέρια μας τα μέσα παραγωγής και την εξουσία.
ΝΑ ΑΝΑΤΡΑΠΟΥΝ ΤΑ ΜΕΤΡΑ! ΤΟ ΛΟΓΟ ΤΟΝ ΕΧΕΙ Ο ΛΑΟΣ!
Να πιστέψουμε στη δύναμη μας, να φέρουμε τα πάνω-κάτω. Nα μη δεχτούμε τη σύγχρονη σκλαβιά!
Γρεβενά, Νοέμβριος 2012


ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)
Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr Τελευταίες ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις