ΣΙΝΕ

Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2012

Ευρωλίγκα: ΠΑΟ-Καντού: 71-69

Ο Παναθηναϊκός πήρε μεγάλη νίκη στην Ιταλία επί της Καντού με 71-69 και κορυφαίο τον Μάικ Μπράμος (21π.), στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του Α΄ ομίλου της Ευρωλίγκας.
Οι «πράσινοι» έφτασαν τις 4 νίκες στη διοργάνωση κι έκαναν το πιο... αποφασιστικό βήμα για την πρόκρισή τους στο Top 16 της διοργάνωσης.
Ο Παναθηναϊκός παρά τις απουσίες (Πάνκο, Σχορτσανίτης, Σκορδίλης) και τα 22 λαθών στο αποψινό ματς με την Καντού κατάφερε να πάρει τη μεγαλύτερη εφετινή του νίκη. «Κλειδί» για να φτάσει η ελληνική ομάδα στο 71-69 ήταν η συγκλονιστική εμφάνιση του Μάικ Μπράμος, ο οποίος έκανε έκανε ένα από τα καλύτερα ματς της καριέρας του, τουλάχιστον, στο επιθετικό κομμάτι. Ο διεθνής γκαρντ με 7/9 τρίποντα (21 πόντους) ήταν αυτός που όταν η ομάδα του Αργύρη Πεδουλάκη «κολλούσε» στο σκορ κατάφερνε να δίνει τις λύσεις. Στην 4η περίοδο η συμβολή του ήταν καθοριστική. Οι Ιταλοί είχαν ξεφύγει με 6 πόντους (66-60), ωστόσο, ο Μπράμος με δύο καθοριστικά τρίποντα έβαλε ξανά τους «πράσινους» μέσα στη διεκδίκηση της νίκης.
Καθοριστική ήταν και η συμβολή του Δημήτρη Διαμαντίδη. Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού τελείωσε το ματς με 15 πόντους, εκ των οποίων το τελευταίο τρίποντο έφερε την ισοφάριση (66-66) για το «τριφύλλι». Επίσης, στο ντεμπούτο του με την πράσινη φανέλα, ο Μάρκους Μπανκς βοήθησε σημαντικά, τόσο επιθετικά (9π.), όσο και στην άμυνα. Ο Αμερικανός με την εμφάνισή του αυτή έδειξε ότι μπορεί να βοηθήσει σημαντικά στο μέλλον.
Ο Παναθηναϊκός με τη νίκη του έφτασε τις 4 σε 7 παιχνίδια, άφησε την Καντού στις 2 και, πλέον, μπορεί να πει κανείς ότι «κλείδωσε» την πρόκρισή του στους 16 της Ευρωλίγκας.
Δεκάλεπτα: 15-19, 34-34, 50-54, 69-71
Καντού (Τρινκέρι): Κούντλατσεκ. Αμπάς, Μαρκοισβίλι 5, Λένεν 11, Ματζάρινο, Καζέλ, Μπρουκς 6, Τάιους 18, Ταμπού 17, Αράντορι 10, Κούζιν 2
Παναθηναϊκός (Πεδουλάκης): Μπράμος 21, Ματσιούλις 6, Άρμστρονγκ 1, Ούκιτς 7, Λάσμε 7, Τσαρτσαρής 3, Διαμαντίδης 15, Κίτσεν 2, Μπανκς 9, Ξανθόπουλος, Γιαννόπουλος, Χαραλαμπόπουλος

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)
Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr Τελευταίες ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις