ΣΙΝΕ

Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2012

Διέρρηξαν το σπίτι του Σόιμπλε!!!

Στόχος διαρρηκτών έγινε η ιδιωτική κατοικία του υπουργού Οικονομικών της Γερμανίας, το βράδυ της 7ης Νοεμβρίου, όπως επιβεβαίωσε τη Δευτέρα εκπρόσωπος της αρμόδιας υπηρεσίας της Ομοσπονδιακής Αστυνομίας.
Νωρίτερα, η γερμανική εφημερίδα «Berliner Morgenpost» είχε δημοσιεύσει πρώτη την είδηση στην ηλεκτρονική της σελίδα, επισημαίνοντας ότι... ο Βόλφγκακνγ Σόιμπλε δεν βρισκόταν στο διαμέρισμα του και ότι εκλάπησαν ένα κινητό τηλέφωνο και άλλα προσωπικά αντικείμενα.
Η εκπρόσωπος της Αστυνομίας αρνήθηκε να σχολιάσει τις λεπτομέρειες του συμβάντος, ενώ το υπουργείο Οικονομικών τόνισε ότι δεν αναφέρεται σε θέματα ασφάλειας.Σύμφωνα πάντως με την εφημερίδα, υψηλόβαθμο στέλεχος της Αστυνομίας περιέγραψε το γεγονός ως «κραυγαλέο πρόβλημα ασφάλειας», αν και δεν είναι ξεκάθαρο εάν οι δράστες επέλεξαν εν γνώσει τους το συγκεκριμένο διαμέρισμα, ενώ το ίδιο στέλεχος εξήγησε ότι «ο Σόιμπλε σίγουρα έχει δίπλα του καλό προσωπικό ασφαλείας».
Όπως μετέδωσε το Γερμανικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας είχε δηλώσει ρητά ότι δεν επιθυμεί συνεχή φύλαξη της κατοικίας του.

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)
Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr Τελευταίες ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις