ΣΙΝΕ

Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2012

Με βροχές καταιγίδες και άνοδο της θερμοκρασίας σήμερα ο καιρός

Βροχές και καταιγίδες στο Αιγαίο και στη Θράκη με τα φαινόμενα να περιορίζονται σταδιακά στα ανατολικότερα τμήματα και άνοδο της θερμοκρασίας, περιμένουμε σήμερα, Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2012. Στην υπόλοιπη χώρα θα επικρατήσει βελτιωμένος καιρός με λίγες νεφώσεις, πυκνότερες στα δυτικά όπου...
ενδέχεται να βρέξει πρόσκαιρα, ενώ το πρωί στα ηπειρωτικά η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 22 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 15 έως 23 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, από 10 έως 24 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 15 έως 26 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 19 έως 25 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη, με τις μέγιστες στη Βόρεια Κρήτη να φτάνουν στους 27 βαθμούς Κελσίου.
Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις μέτριοι μέχρι ισχυροί και τοπικά στα ανατολικά πελάγη σχεδόν θυελλώδεις, αλλά σταδιακά από τα δυτικά τμήματα θα στραφούν σε δυτικούς μέτριους και στα νότια τοπικά ισχυρούς. Μέτριοι και στα νοτιότερα πελάγη ισχυροί βορειοδυτικοί άνεμοι θα πνέουν στο Ιόνιο, ενώ στον Κορινθιακό θα επικρατήσει δυτικό ρεύμα εντάσεων 6 με 7 μποφόρ.
Αναλυτικά
Αττική

Λίγες νεφώσεις, περιμένουμε στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 25 με 26 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί μέτριοι, στρεφόμενοι σταδιακά σε δυτικούς βορειοδυτικούς μέτριους και τοπικά στον Σαρωνικό ισχυρούς.

Θεσσαλονίκη
Καλές καιρικές συνθήκες θα επικρατούν στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 21 βαθμούς Κελσίου. Ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι βορειοδυτικοί άνεμοι θα πνέουν στον Θερμαϊκό.

Μακεδονία, Θράκη
Στη Θράκη θα έχουμε νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες και βαθμιαία βελτίωση. Στη Μακεδονία τις πρωινές ώρες τοπικές νεφώσεις και τοπικά περιορισμένη ορατότητα και βαθμιαία αίθριος.
Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 08 έως 23 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, Δυτική Στερεά, Δυτική Πελοπόννησος
Αρχικά θα έχουμε νεφώσεις τοπικά αυξημένες με πιθανότητα τοπικών βροχών και βελτίωση το απόγευμα.
Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 25 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος
Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός και μόνο τις πρωινές ώρες πρόσκαιρες νεφώσεις στις Σποράδες, την Εύβοια και τη νότια Πελοπόννησο όπου είναι πιθανό να σημειωθούν λίγες βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη
Θα σημειωθούν νεφώσεις με τοπικές βροχές και πιθανότητα πρόσκαιρης καταιγίδας στην Κρήτη. Βαθμιαία βελτίωση από το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιοι νοτιοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ οι οποίοι βαθμιαία και από τα δυτικά θα στραφούν σε δυτικούς βορειοδυτικούς 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες θα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ. Βαθμιαία και από τα βόρεια θα στραφούν σε δυτικούς βορειοδυτικούς 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 26 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Zougla.gr

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr Τελευταίες ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις