ΣΙΝΕ

Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2012

Απόψε ο φιλικός Ιρλανδία - Ελλάδα

Μόνο σαν φιλικό δεν αντιμετωπίζει η εθνική μας ομάδα το αποψινό ματς με αντίπαλο την Ιρλανδία. Ο Φερνάντο Σάντος και οι ποδοσφαιριστές του θέλουν να κλείσουν με τον καλύτερο τρόπο τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις το 2012 και γι' αυτόν τον λόγο ο Πορτογάλος τεχνικός αναμένεται να παρατάξει βασική ενδεκάδα με εξαίρεση τον...
Παναγιώτη Ταχτσίδη, ο οποίος θα πραγματοποιήσει την "παρθενική" του εμφάνιση με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.
Την αποψινή αναμέτρηση στο Δουβλίνο θα παρακολουθήσει από την εξέδρα του "Aviva Stadium" και ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου, Μισέλ Πλατινί, Θεόδωρο Θεοδωρίδη. Ο πρόεδρος της UEFA θα απονείμει στην ομάδα του Τζιοβάνι Τραπατόνι το «βραβείο καλύτερης συμπεριφοράς» στο EURO 2012 ενώ με τη σειρά τους οι Ιρλανδοί θα αφιερώσουν το βραβείο στον Τζέιμς Νόλαν, έναν οπαδό ο οποίος έχασε τη ζωή του σε δυστύχημα στην πόλη Μπίντκοζ της Πολωνίας κατά τη διάρκεια του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.
Στο αγωνιστικό μέρος, ο Φερνάντο Σάντος αναμένεται να παρατάξει τον Καρνέζη κάτω από τα δοκάρια, Χολέμπας αριστερά, τους Κυριάκο Παπαδόπουλο και Παπασταθόπουλο στο κέντρο της άμυνας και τον Βασίλη Τοροσίδη δεξιά. Στα χαφ θα αγωνιστούν οι Τζιόλης και Ταχτσίδης ενώ στα πλάγια οι Φορτούνης και Μανιάτης. Μήτρογλου και Σαμαράς θα αποτελέσουν το επιθετικό "δίδυμο" της Εθνικής μας.
Την αποστολή συμπληρώνουν οι: Περιστερίδης, Βύντρα, Σπυρόπουλος, Σταφυλίδης, Σιόβας. Δημούτσος, Κονέ,Νίνης, Σαλπιγγίδης, Χριστοδουλόπουλος και Αθανασιάδης.
Από την πλευρά τους οι Ιρλανδοί, οι οποίοι δεν έχουν τον Ρόμπι Κιν στην αποστολή, αναμένεται να αγωνιστούν με τους: Γουέστγουντ, Κόουλμαν, Οσέι, Κλαρκ, Γουόρντ, Μπρέιντι, Γουίλαν, ΜακΚάρθι, ΜακΚλέιν, Κοξ και Λονγκ.
Την αποστολή συμπληρώνουν οι Φορντ, Ράντολφ, Οντέι, Κέλι, Άντριους, Κιόχ, Μέιλερ, Χουλάν, Κλίφορντ, Ντόιλ και Γουόλτερς. 


Pamesports.gr
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)
Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr Τελευταίες ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις