ΣΙΝΕ

Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2012

Εξέταση αίματος δείχνει πότε θα πεθάνουμε!

Έχετε άγχος αν θα σας φτάσει η σύνταξη μέχρι τα γεράματα; Μην ανησυχείτε καθόλου. Με ένα τεστ DNA μπορείτε να προβλέψετε την ημερομηνία που θα… αποχωρήσετε από τον μάταιο τούτου κόσμο!
Καλά καταλάβατε! Νέα εξέταση αίματος προβλέπει την ημερομηνία θανάτου, σύμφωνα με...

τους επιστήμονες.
Προς το παρόν, όπως γράφει το healthtimes.gr, η εξέταση βρίσκεται σε πειραματικό στάδιο και έχει εφαρμοστεί μόνο σε πουλιά με ικανοποιητικά αποτελέσματα πρόγνωσης.
Το σκεπτικό των βρετανών ερευνητών του πανεπιστημίου East Anglia, που έκαναν την μελέτη είναι πως με το τεστ αίματος θα μπορούν να αναλύσουν το DNA του καθένα και να εντοπίσουν τον ρυθμό γήρανσης, άρα το πότε κάποιος θα γεράσει και κατά συνέπεια, κατά προσέγγιση να βρουν πότε θα πεθάνει!
Η ανάλυση βασίστηκε στα «τελομερή», τα οποία βρίσκονται στην άκρη των χρωμοσωμάτων και τα οποία όσο ο οργανισμός γερνάει, μικραίνει και το μήκος τους. Ουσιαστικά από τα τελομερή μπορούμε να καθορίσουμε τη βιολογική ηλικία ενός οργανισμού.


Star.gr
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)
Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr Τελευταίες ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις