ΣΙΝΕ

Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2012

Αυτός είναι ο άνθρωπος που απειλούσε να αυτοπυρποληθεί!!!

Γνωστός από παλαιότερη ιστορία που είχε απασχολήσει τα μέσα ενημέρωσης είναι ο 62χρονος επιχειρηματίας που απειλούσε να αυτοπυρποληθεί. Πρόκειται για τον Γιώργο Τεκτερίδη, γνωστό και ως "φρουτάκιας των Γιαννιτσών", που πριν από...
περίπου δέκα χρόνια αποτέλεσε το κεντρικό πρόσωπο της έρευνας του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου για τα φρουτάκια.
Μάλιστα μια φωτογραφία που δημοσιεύτηκε την εποχή εκείνη και που τον έδειχνε να συνομιλεί στο γραφείο του με τον ισχυρό άνδρα του ΠΑΣΟΚ, τότε Γιώργο Πασχαλίδη, στάθηκε η αφορμή για να πάρει την κατιούσα η καριέρα ενός ανθρώπου που θεωρούνταν ικανός για σπουδαία πράγματα στην πολιτική.
Σύμφωνα με πληροφορίες του agelioforos.gr ο Τεκτερίδης και άλλη φορά στο παρελθόν διεκδίκησε με έντονο φραστικό και απειλητικό χρήματα που υποστηρίζει ότι κακώς του παρακρατεί το ταμείο για διαφορές του με την εφορία.
Το πρωί μπήκε γρήγορα στο γραφείο της διευθύντριας, περιέλουσε το πάτωμα και τα έπιπλα με βενζίνη και άρχισε να φωνάζει ότι θα το βάλει φωτιά.


Δείτε επίσης: Ο επιχειρηματίας Γ. Τεκτερίδης επιχειρεί να αυτοπυρποληθεί στη Θεσσαλονίκη
staparaskinia.gr


Πριν λίγο:
Η ΕΛ.ΑΣ έκανε έφοδο και συνέλαβε τον 62χρονο που απειλούσε να κάψει το κτίριο!!!
Η αστυνομικοί κατάφεραν να εισβάλλουν στο κτίριο του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων στην Θεσσαλονίκη και να βάλουν τέλος στην ομηρία της διευθύντριας από τον 62χρονο Γιώργο Τεκτερίδη, ο οποίος είχε μπει το πρωί στο κτίριο και απειλούσε να αυτοπυρποληθεί.
Οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ μπήκαν στο κτίριο και αφού ακινητοποίησαν τον 62χρονο, απελευθέρωσαν την διευθύντρια και στη συνέχεια αφού του πέρασαν χειροπέδες τον οδήγησαν από την πλαϊνή πόρτα σε περιπολικό.


ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)
Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr Τελευταίες ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις