ΣΙΝΕ

Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2012

Μυστήριο με την άφιξη του νεοσύλλεκτου Ματέο Παντζόπουλου!

«Πού είναι ο Ματέο οέο;» ρωτούσαν οι νεοσύλλεκτοι της 124 Πτέρυγας Βασικής Εκπαίδευσης Νεοσύλλεκτων στην Τρίπολη, αφού άκουγαν ότι θα υπηρετήσουν με τον Ματέο Παντζόπουλο και Ματέο δεν είδαν ποτέ!
Ενώ πίστευαν ότι ο αγαπημένος της Ελένης Μενεγάκη θα πέρναγε την πύλη του στρατοπέδου, εκείνος... μάλλον αποφάσισε να δημιουργήσει λίγο ακόμη... σασπένς στην υπόθεση «άφιξη στην Τρίπολη». Σύμφωνα με την Espresso ο Ματέο δεν έδωσε κανένα σημάδι ζωής, τουλάχιστον μέχρι και τη 1 το μεσημέρι, όπως προβλεπόταν. Ο Ματέο χθες ήταν άφαντος... Ακόμη και οι καταστηματάρχες που ήταν τριγύρω από το στρατόπεδο είχαν το νου τους μήπως και τον δουν, μήπως και περάσει από τη γειτονιά τους ο 43χρονος επιχειρηματίας... όμως τζίφος!
Την κατάσταση του γύρω από την άφιξή του περιπλέκει και το γεγονός ότι στη συγκεκριμένη πτέρυγα παρουσιάζονται νεοσύλλεκτοι και από τα τρία σώματα Στρατού (Αεροπορία, Πεζικού και Ναυτικού) με τους νεοσύλλεκτους να είναι υποχρεωμένοι να παρουσιαστούν έως τη 1 το μεσημέρι!

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)
Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr Τελευταίες ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις