ΣΙΝΕ

Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2012

Φέλιξ πες αλεύρι, Έλληνας νταλικέρης σε γυρεύει!

Τι να κάνουμε, η φράση «όποια πέτρα κι αν σηκώσεις, κάποιον Έλληνα θα βρεις» έρχεται να επιβεβαιωθεί με τα πιο απίθανα γεγονότα. Γιατί μπορεί ο Φέλιξ Μπαουμγκάρτνερ να καθήλωσε ολόκληρο τον πλανήτη με το παράτολμο άλμα του από το διάστημα, όμως είναι υποχρεωμένος να... αποζημιώσει ένα συμπατριώτη μας, οδηγό νταλίκας, με τον οποίο είχε έρθει στα χέρια τον περασμένο Απρίλιο.
Το περιστατικό είχε συμβεί στο Σάλτσμπουργκ, κοντά στο σπίτι του ατρόμητου Αυστριακού, που βρέθηκε μπροστά σε δύο άνδρες που διαπληκτίζονταν. Άγνωστο γιατί, ο Μπαουμγκάρτνερ βρέθηκε να παίζει το «τι είσαι, τι είμαι» με τον έναν από τους δύο, ο οποίος αποδείχθηκε πως ήταν συμπατριώτης μας.
Το δικαστήριο έκρινε ένοχο τον Αυστριακό για απρόκλητη επίθεση και του επέβαλε πρόστιμο ύψους 1.500 ευρώ. Ο Φέλιξ έκανε έφεση, αλλά και στο εφετείο η απόφαση δεν άλλαξε και ο κατακτητής των αιθέρων υποχρεώνεται να βάλει το χέρι στην τσέπη και να πληρώσει τον Έλληνα νταλικέρη!
Φανταστείτε τι ωραία ιστορία θα έχει να διηγείται πλέον το περήφανο τέκνο της πατρίδας μας… «Και γυρνάω και τι του λέω; Ξέρεις ποιος είμαι εγώ ρε;»…

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)
Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr Τελευταίες ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις