ΣΙΝΕ

Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012

Μητροπολίτες με τραπεζικούς λογαριασμούς εκατομμυρίων



Το ΣΔΟΕ ανακάλυψε ότι οι δύο μητροπολίτες διατηρούν πλούσιους τραπεζικούς λογαριασμούς που απέχουν σημαντικά από τα εισοδήματα και τα περιουσιακά στοιχεία που...
δηλώνουν στην Εφορία. Συγκεκριμένα, στους λογαριασμούς δύο μητροπολιτών βρέθηκαν υπέρογκα ποσά, δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ.
Σύμφωνα με το ΕΘΝΟΣ, ο έλεγχος έχει ολοκληρωθεί ενώ έχει συνταχθεί και ο σχετικός φάκελος με τα ευρήματα για «μαύρο» χρήμα. Υπάρχουν υποψίες ότι οι συλληφθέντες, για να σβήσουν τα ίχνη τους από την Εφορία μεταβίβαζαν μέρος των χρημάτων σε συγγενείς τους, οι οποίοι επίσης ελέγχονται.
Οι έλεγχοι ξεκίνησαν μετά από καταγγελίες για μητροπόλεις που φέρονται να εμπλέκονται σε κυκλώματα φοροδιαφυγής με εικονικές δωρεές, χορηγίες και αδήλωτα έσοδα από εκμετάλλευση ακινήτων ή χρηματοοικονομικές και άλλες επενδύσεις.
Σύμφωνα με την εφημερίδα, ιερείς βρίσκονται προφυλακισμένοι για υπεξαίρεση, άλλοι εμπλέκονται σε υποθέσεις τοκογλυφίας, παράνομης διακίνησης εικόνων, ενώ τοπικοί παράγοντες κάνουν λόγο για έκλυτο βίο.

Star.gr
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)
Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr Τελευταίες ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις