ΣΙΝΕ

Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2012

Nεκρός ο μποξέρ Καμάτσο- Tον πυροβόλησαν στο κεφάλι (video)

Ένας από τους σπουδαιότερους μποξέρ όλων των εποχών, ο Πορτορικανός Εκτορ ''Μάτσο'' Καμάτσο πέθανε σε ηλικία 50 ετών στο νοσοκομείο Ρίο Πιέντρας στο Σαν Χουάν αφού οι γιατροί είχαν διαπιστώσει πως ήταν κλινικά νεκρός και η ζωή του υποστηριζόταν από ιατρικά μηχανήματα εδώ και πολλές ημέρες.
Ο πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής δέχθηκε πυρά στην...

πρωτεύουσα του Πουέρτο Ρίκο, Σαν Χουάν την περασμένη Τρίτη και μία σφαίρα τον βρήκε στο κεφάλι. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο σε σοβαρή κατάσταση, οι γιατροί αφαίρεσαν τη σφαίρα ωστόσο διαπίστωσαν πως δεν μπορούσαν να κάνουν κάτι παραπάνω μιας και ήταν κλινικά νεκρός. Είπαν στην οικογένειά του πως η κατάσταση δεν μπορούσε να αντιστραφεί. Ο μεγάλος του γιος Έκτορ Τζούνιορ αρνήθηκε να γίνει κάτι τέτοιο αλλή η μητέρα του μποξέρ πήρε την μοιραία απόφαση.
Κατά τη διάρκεια των πυροβολισμών στο αυτοκίνητο του Καμάτσο βρισκόταν ο φίλος του Αντριάν Μορένο ο οποίος σκοτώθηκε από τα πυρά, ενώ οι αστυνομικοί βρήκαν στο όχημα κοκαϊνη.
Στο πρόσφατο παρελθόν είχε απασχολήσει τις Αρχές της χώρας με υποθέσεις ναρκωτικών ενώ η πρώην σύζυγός του είχε καταθέσει αίτηση ασφαλιστικών μέτρων για ενδοοικογενειακή βία.
Αποσύρθηκε το 2010 με ρεκόρ καριέρας 79 νίκες, 6 ήττες, 3 ισοπαλίες.


ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)
Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr Τελευταίες ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις