ΣΙΝΕ

Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2012

Ποια γνωστή Ελληνίδα γυμνάζεται με το καρπούζι της; ( pics )

Είναι πολύ γνωστή, εντυπωσιακή και γυμνασμένη και έχει αποφασίσει να μοιραστεί τα μυστικά της για ένα τέλειο κορμί μαζί μας! Ένα από αυτά τα μυστικά είναι τα φρούτα- και μην πάει το μυαλό σας στην κατανάλωση φρούτων, τα οποία εννοείται ότι κάνουν καλό στον οργανισμό… Η γνωστή και όμορφη αυτή κυρία πάει ένα βήμα παραπέρα και χρησιμοποιεί τα αγαπημένα της φρούτα ως όργανα γυμναστικής!
Ο λόγος για την εντυπωσιακή γυμνάστρια Χριστίνα Πάζιου, η οποία γυμνάζεται με το καρπούζι της, στις αποκλειστικές φωτογραφίες που εμπιστεύτηκε στο entertv.gr. Η σέξι Χριστίνα μας δείχνει πως να γυμνάσουμε τους γλουτούς και τα μπράτσα μας χρησιμοποιώντας το αγαπημένο μας φρούτο!
Στην πρώτη φωτογραφία η εντυπωσιακή γυμνάστρια βάζει το καρπούζι ανάμεσα στα πόδια της και ανεβοκατεβάζει τους γλουτούς. Αυτή είναι μια τέλεια άσκηση για ανόρθωση γλουτών. Αν, λόγω εποχής, δεν μπορείτε να βρείτε καρπούζι, το οποίο χρησιμοποιεί η Χριστίνα, η άσκηση μπορεί να γίνει με οποιοδήποτε φρούτο μπορεί να στηριχθεί άνετα στη λεκάνη και έχει ικανοποιητικό βάρος ως αντίσταση.

Στη δεύτερη φωτογραφία η Χριστίνα κρατά το καρπούζι- εναλλακτικά μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε και μπανάνες- και “δουλεύει” σε αυτή τη θέση λυγίζοντας και τεντώνοντας τα χέρια. Αυτή είναι μία πολύ καλή άσκηση για να εξαφανίσουμε την χαλάρωση από τα μπράτσα.

Ακολουθήστε τις ανατρεπτικές συμβουλές της σέξι γυμνάστριας και δεν θα χάσετε. Άλλωστε, ποια γυναίκα δεν θα ήθελε να αποκτήσει ένα κορμί σαν το δικό της;

entertv.gr
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)
Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr Τελευταίες ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις