ΣΙΝΕ

Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2012

Yποβολή προτάσεων στο πλαίσιο της 2ης Προκήρυξης του Τοπικού Προγράμματος LEADER Γρεβενών (VIDEO).

ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ 2ης ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗΣ LEADER ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΔΡΑΣΗΣ (Ο.Τ.Δ.):
«ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΓΡΕΒΕΝΩΝ – ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΟΤΑ»
Ολοκληρώθηκε την Δευτέρα 05 Νοεμβρίου 2012, η υποβολή των επενδυτικών σχεδίων στο πλαίσιο της 2ης Προκήρυξης του Τοπικού Προγράμματος του Άξονα 4 του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ) 2007 – 2013...

«Εφαρμογή της προσέγγισης LEADER», που υλοποιεί η ΟΤΔ Αναπτυξιακή Γρεβενών, με συγχρηματοδότηση από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και το Ευρωπαϊκό Γεωργικό Ταμείο Αγροτικής Ανάπτυξης.
Υποβλήθηκαν συνολικά 28 προτάσεις συνολικού αιτούμενου προϋπολογισμού 4.885.332,06€ με δημόσια δαπάνη2.875.708,19€. Το ποσό που προκηρύχθηκε ήταν συνολικού κόστους 6.927.501,92€ με δημόσια δαπάνη3.853.875,96€.

Η Ομάδα Τοπικής Δράσης έχει ξεκινήσει ήδη την αξιολόγηση των προτάσεων σύμφωνα με τους όρους της προκήρυξης. Για περισσότερες πληροφορίες, συγκεντρωτικά στοιχεία της προκήρυξης καθώς και για αναλυτικούς πίνακες με τα υποβληθέντα επενδυτικά σχέδια οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται την ιστοσελίδα της ΟΤΔ «ΑνΓρε». 
www.angre-leader.gr


ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)
Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr Τελευταίες ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις