ΣΙΝΕ

Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2012

Χιόνια και πτώση της θερμοκρασίας από την Τρίτη 18 Δεκεμβρίου! Δείτε αναλυτικά

Επιδείνωση του καιρού με βροχές και καταιγίδες, προβλέπει η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία για σήμερα Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2012. Τα φαινόμενα ενδέχεται να είναι κατά τόπους ισχυρά. Χιόνια θα πέσουν στα ορεινά αλλά και...
σε περιοχές της Δυτικής Μακεδονίας με χαμηλό υψόμετρο.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 έως 10 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, με τη μέγιστη στη Δυτική Μακεδονία να μην ξεπερνάει τους 5 βαθμούς, από 10 έως 13 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 11 έως 17 στη Νότια Ελλάδα, από 8 έως 11 βαθμούς στην Ήπειρο, από 12 έως 17 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 12 έως 20 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.

Οι άνεμοι στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν ανατολικοί βορειοανατολικοί ισχυροί έως σχεδόν με σταδιακή ενίσχυση σε θυελλώδεις έως πολύ θυελλώδεις από το μεσημέρι και μετά. Στο υπόλοιπο Αιγαίο θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί ασθενείς έως μέτριοι και στα νότια ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις με σταδιακή εξασθένηση από τις απογευματινές ώρες.
Δείτε αναλυτικά την πρόγνωση του Γιώργου Βασιλειάδη από το West Channel.

Αττική

Θα σημειωθούν νεφώσεις με τοπικές βροχές και πιθανώς πρόσκαιρη καταιγίδα. Αργότερα βελτίωση. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 2 με 4 που από το απόγευμα θα στραφούν σε βορειοδυτικούς 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 έως 6 βαθμούς Κελσίου.
Θεσσαλονίκη
Θα σημειωθούν νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες πιθανώς ισχυρές στα θαλασσιά και παραθαλάσσια τμήματα. Χιόνια στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ και από το απόγευμα βορειοδυτικοί. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 έως 6 βαθμούς Κελσίου.
Μακεδονία, Θράκη
Θα έχουμε νεφώσεις με τοπικές βροχές ,χιονιά στα ορεινά και πρόσκαιρα σε ημιορεινές περιοχές της δυτικής Μακεδονίας. Καταιγίδες θα εκδηλωθούν στα παράκτια πιθανώς της κεντρικής και ανατολικής Μακεδονίας κατά τόπους ισχυρές. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί βορειοανατολικοί 5 με 6 ενισχυμένοι βαθμιαία στα ανατολικά τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 00 (μηδέν) έως 09 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία θα είναι 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.
Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, Δυτική Στερεά, Δυτική Πελοπόνησσος
Θα σημειωθούν νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες με βροχές, χιόνια στα ορεινά. Σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν κυρίως στις παράκτιες περιοχές. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 5 με 6 και στο Ιόνιο τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 15 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.
Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόνησσος
Θα σημειωθούν νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Χιονοπτώσεις στα ορεινά. Από το απόγευμα τα φαινόμενα στις νοτιότερες περιοχές θα ασθενήσουν. Οι άνεμοι θα πνέουν στα βόρεια βόρειοι βορειοανατολικοί 5 με 7 και στις υπόλοιπες περιοχές δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 έως 15 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια η μέγιστη θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.
Κυκλάδες, Κρήτη
Θα έχουμε στις Κυκλάδες βροχές και τοπικές καταιγίδες και αργότερα στην Κρήτη. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 5 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 16 βαθμούς Κελσίου.
Νησιά Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα
Θα σημειωθούν νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες οι οποίες στα Δωδεκάνησα θα είναι κατά τόπους ισχυρές. Οι άνεμοι θα πνέουν στα βόρεια από βόρειες διευθύνσεις 5 με 7 τοπικά 8 μποφόρ και στα νότια δυτικοί νοτιοδυτικοί 5 με 7. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 17 βαθμούς Κελσίου στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Zougla.gr


ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)
Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr Τελευταίες ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις