ΣΙΝΕ

Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2012

Νέο μακελειό: μαχαίρωσε 23 παιδιά σε σχολείο

93 άτομα συνέλαβαν οι αρχές στην Κίνα με την κατηγορία της διασποράς ψευδών ειδήσεων, σχετικών με το ...τέλος του κόσμου.
Σύμφωνα με το επίσημο πρακτορείο ειδήσεων Νέα Κίνα, οι 93 συλληφθέντες είναι μέλη της παραθρησκευτικής οργάνωσης του «Παντοδύναμου Θεού» και μοίραζαν φυλλάδια για την Αποκάλυψη διασπείροντας φήμες.
Ακόμη ένας άνδρας συνελήφθη καθώς μαχαίρωσε 23 παιδιά σε σχολείο και μια ηλικιωμένη, υπό την «ψυχολογική επήρεια» των φημών για το τέλος του κόσμου στις 21 Δεκεμβρίου. Σύμφωνα με τις κινεζικές αρχές, ο άνδρας έπασχε από ψυχολογικά προβλήματα, τα οποία επιδείνωσαν οι φήμες.
Κανένας από τους μαθητές δεν είναι σε κρίσιμη κατάσταση. Τα μέλη της παραθρησκευτικής οργάνωσης του «Παντοδύναμου Θεού» «διασκευάζοντας» την προφητεία των Μάγιας, πιστεύουν ότι από τις 21 Δεκεμβρίου και για τρεις ημέρες θα επικρατήσει το σκότος αφού ο ήλιος δεν θα λάμπει και θα έρθει το τέλος του κόσμου.

fimes.gr
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)
Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr Τελευταίες ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις