ΣΙΝΕ

Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2012

ΑΕΠ Βατολάκκου - Δόξα Παλιουριάς 3-3 (1-2)

Πλήρωσε τα λάθη της!!!
Χωρίς να προσφέρουν καλό θέαμα, ΑΕΠ και ΔΟΞΑσε ένα μέτριο παιχνίδι, συμβιβάστηκαν με το βαθμό της ισοπαλίας, με τους φιλοξενούμενους να κλέβουν τον ...
πόντο στο 90' της αναμέτρησης.
Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που πήραν προβάδισμα στο σκορ, αλλά οι γηπεδούχοι για ακόμη μία αγωνιστική έκαναν την ανατροπή στο παιχνίδι, κάνοντας ένα καλό δεύτερο ημίχρονο, με σωρεία χαμένων ευκαιριών στην αντίπαλη εστία.
Τα λάθη στο χώρο της άμυνας δεν έλειψαν για ακόμη μία φορά και στέρησαν την κατάκτηση της νίκης.
Ο αγώνας τελείωσε με τις ομάδες να αγωνίζονται με 10 ποδοσφαιριστές για κάθε ομάδα, μετά την αποβολή του Κακούσιου (δεύτερη κίτρινη) και Εμπρικίδη στο 44'.
α΄ημίχρονο
6΄ σουτ του Παπαηλία πέρασε ελάχιστα άουτ.
11΄σουτ του Παπαχρήστου από πλάγια πέρασε άουτ.
18΄ παράλληλη πάσα του Καραγιάννη στον Παπαηλία, σε κενή εστία σημάδεψε το κάθετο δοκάρι του Δουβετζίδη και στην επαναφορά της μπάλας ο ίδιος παίκτης σούταρε πάνω από τα δοκάρια.
22΄ ο Κερασίδης δεν συγχώρεσε το λάθος της άμυνας της τοπικής ΑΕΠ και με πλασέ έκανε το 0-1.
23΄σουτ του Παπαηλία από το ύψος της περιοχής κατέληξε στα δίχτυα του Δουβετζίδη για το 1-1.
27΄ μακρινό σουτ του Κατή κρέμασε τον Παπατσάνη, η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και στην επαναφορά ο Κερασίδης που βρέθηκε αμαρκάριστος στην περιοχή με άνεση έδωσε προβάδισμα στο σκορ για την ομάδα του σε 1-2.
44' την κόκκινη κάρτα αντίκρισαν οι: Κακούσιος (δεύτερη κίτρινη) και Εμπρικίδης.
β΄ ημίχρονο
57΄κεφαλιά του Αράπογλου Ι. μετά από σέντρα, η μπάλα πέρασε πάνω από τα δοκάρια.
62΄κεφαλιά του Παπαηλία από καλή θέση, μπλόκαρε ο Δουβετζίδης.
80΄σέντρα του Καραγιάννη στον Ντεμάι, η κεφαλιά στα χέρια του Δουβετζίδη.
82΄κόρνερ που εκτέλεσε ο Σάλλο, ο Καραγκιόζης με κεφαλιά έφερε το ματς στα ίσα στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα του Δουβετζίδη.
85΄ ο Καραγιάννης με ατομική προσπάθεια μπήκε στην περιοχή και με πλασέ νίκησε τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων για το 3-2.
90΄ ο Παπαχρήστου δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη, εκμεταλλεύοντας τραγικό λάθος της άμυνας, με πλασέ έκανε το τελικό 3-3.
Διαιτησία: Τσέτσιλας, Γκόλιας, Βλαχάκης (ΕΠΣ Γρεβενών)
ΑΕΠ Βατολάκκου (Χρ. Λάλλος): Παπατσάνης, Εμπρικίδης, Αράπογλου Ελ., Καραγκιόζης, Αράπογλου Ευαγ. (75΄Κύρου), Παπαδόπουλος, Παπαηλίας, Αράπογλου Ι., Σάλλο, Καραγιάννης, Ντεμάι.
Δόξα Παλιουριάς (Πετσιδήμος): Δουβετζίδης, Παπαχρήστος, Κερασίδης, Κόγιος, Ζιανός (86΄Πετσιδήμος), Κακούσιος, Παπαδόπουλος, Κατής, Ασλανίδης, Μπαλάφας, Αμπατσιάδης (86΄Φάκας).

Δείτε φωτό από τον αγώνα






















ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)
Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr Τελευταίες ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις