ΣΙΝΕ

Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2012

Τελικά μένει ο Ρότσα


Την Τετάρτη ο Χουάν Ρότσα βρισκόταν στη πόρτα της εξόδου και το μέλλον του στον Παναθηναϊκό ήταν πραγματικά στον... αέρα. Οι δηλώσεις του στον Κορυδαλλό ήταν ...«απέναντι» από τις αποφάσεις της διοίκησης για την περίφημη «μαύρη λίστα», όμως, με αμοιβαίες υποχωρήσεις στο ραντεβού της Πέμπτης με τον Γιάννη Αλαφούζο, ο Αργεντικός τεχνικός παραμένει στον πάγκο της ομάδας.
Επί της ουσίας επικράτησε η λογική, καθώς το να απομακρυνόταν από το «τριφύλλι» ο Ρότσα ένα μήνα μετά την επιστροφή του, θα άγγιζε τα όρια του παραλόγου. Στην συζήτηση των δύο ανδρών καλύφθηκε το χάσμα απόψεων που υπήρχε μέχρι και χθες το βράδυ, ο Αργεντινός εξήγησε το νόημα της δήλωσης του ενώ μεγάλο ρόλο έπαιξαν οι αντιδράσεις του κόσμου, μόλις έγινε γνωστό πως ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού σκοπεύει να απομακρύνει τον έμπειρο τεχνικό.
Από κει και πέρα, οι δύο άνδρες συμφώνησαν απόλυτα στο πως θα διαχειριστεί ο Παναθηναϊκός το ρόστερ του. Όχι μόνο, σε ότι αφορά συγκεκριμένες περιπτώσεις αλλά για όλους τους ποδοσφαιριστές. Πάντως, είναι ξεκάθαρο πως στο «πράσινο στρατόπεδο» σκοπεύουν να χαμηλώσουν τους τόνους σχετικά με τη «μαύρη λίστα» και πιθανότατα να γίνουν πιο διαλλακτικοί από την αρχική τους στάση, μετά το «στραπάτσο» στη Βέροια.

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr Τελευταίες ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις