ΣΙΝΕ

Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2012

ΚΑΙΡΟΣ: Έρχονται χιόνια το Σαββατοκύριακο

Τεράστια προβλήματα σε όλη την χώρα έχει προκαλέσει η κακοκαιρία.
Μόνο στην Αττική η πυροσβεστική έχει δεχτεί περισσότερες από 19 κλήσεις, όπου οι περισσότεροι δρόμοι και αρκετά σπίτια έχουν πλημμυρίσει.
Οι σφοδρές καταιγίδες και οι...

θυελλώδεις άνεμοι κάνουν την κατάσταση στους δρόμους δραματική, τόσο για τους οδηγούς, όσο και για τους πεζούς, για τους οποίους είναι απαγορευτικό να κυκλοφορήσουν.
Σπίτια και δρόμοι έχουν αφεθεί στο χάος και η Αθήνα μοιάζει με ανοχύρωτη πόλη.
Που θα "χτυπήσει" τις επόμενες ώρες
Μέσα στην νύχτα η κακοκαιρία αναμένεται να επιδεινωθεί στους νομούς Λακωνίας, Αργολίδας, Αττικής, Βοιωτίας, Ροδόπης, Έβρου, Κρήτης, Λέσβου, Λήμνου, Σάμου, Χίου.

Χιόνια το Σαββατοκύριακο
Η κακοκαιρία αναμένεται να συνεχίσει και την Παρασκευή, ενώ από το Σαββατοκύριακο, κυρίως την Κυριακή αναμένονται και τα πρώτα χιόνια σε ορεινές περιοχές της βορειοδυτικής χώρας. Την επόμενη εβδομάδα η κατάσταση θα επιδεινωθεί και θα επικρατήσει παγετός στα βόρεια της χώρας. Η πτώση της θερμοκρασίας θα είναι αισθητή, ενώ έντονοι θα είναι οι βοριάδες.

Οδηγίες της τροχαίας για τους οδηγούς 
Εξαιτίας της κατάστασης η τροχαία εξέδωσε ανακοίνωση με το τι πρέπει να κάνουν οι οδηγοί αν βρεθούν σε παγετό:
Παραμείνετε στο αυτοκίνητό σας και φροντίστε να ανάβετε τη μηχανή για 10 λεπτά ανά ώρα.
Τοποθετήστε στην κεραία του ραδιοφώνου ένα ύφασμα με έντονο χρώμα για τον ευκολότερο εντοπισμό σας από τις διασωστικές ομάδες.
Εξοπλισμός όπως αδιάβροχα, ομπρέλες, σφυρίχτρα, γαλότσες, φακός, κουβέρτες, νερό, πρόχειρο φαγητό, σταφίδες, σοκολάτες μπορεί να φανεί χρήσιμος.
Σε περίπτωση ανάγκης να επικοινωνείτε με το 100 (ΕΛ.ΑΣ), το 199 (Π.Σ.), το 166 (Ε.Κ.Α.Β.), τον ευρωπαϊκό αριθμό έκτακτης ανάγκης 112 και με τις αρμόδιες Αρχές.


ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)
Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr Τελευταίες ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις