ΣΙΝΕ

Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2012

Αλβανική μαφία ελέγχει τις πιάτσες του αγοραίου έρωτα


Μέλη της αλβανικής μαφίας τρομοκρατούν τις πιάτσες του αγοραίου έρωτα καθώς δεν διστάζουν ακόμη και να αφαιρέσουν ανθρώπινες ζωές προκειμένου να γίνουν οι κυρίαρχοι της νύχτας.
Τον τελευταίο χρόνο, οι Ελληνίδες ιερόδουλες, υποκύπτοντας στις απειλές, στους εκβιασμούς και στους ανελέητους ξυλοδαρμούς έχουν... αρχίσει να εγκαταλείπουν τα πόστα τους στη λεωφόρο Ποσειδώνος, προκειμένου να σώσουν τις ζωές τους.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso, κάποιες από τις ιερόδουλες ξυλοκοπήθηκαν τόσο άσχημα που χρειάστηκε να νοσηλευτούν. Κάποια άλλη γυναίκα χαρακώθηκε προκειμένου να μη είναι ελκυστική για τους πελάτες.
Μάλιστα υπάρχουν καταγγελίες και για πυροβολισμούς.
Τη θέση τους καλύπτουν αμέσως γυναίκες από τη Αλβανία, οι οποίες έχουν εισχωρήσει στο κύκλωμα, το οποίο τους παρέχει προστασία και τις εκμεταλλεύεται σεξουαλικά.
Τις μετατρέπουν σε άβουλα όντα με την υποχρεωτική χρήση ναρκωτικών, τις κακοποιούν και τους παίρνουν όλα τα χρήματα, αφήνοντας τους μόνο λίγα ευρώ για να μπορέσουν να φάνε.
Όπως αναφέρει η εφημερίδα, στα χέρια της εισαγγελίας υπάρχουν στοιχεία από αριθμούς κυκλοφορίας αυτοκινήτων, μηχανών, περιγραφές ακόμα και ονόματα μελών της συμμορίας.

blog.gr
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)
Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr Τελευταίες ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις