ΣΙΝΕ

Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2012

Απατημένος σύζυγος ξυλοκόπησε αντιδήμαρχο, τον οποίο αποκαλούν και Στρος Καν της Ρόδου


Σάλος έχει ξεσπάσει στην Ρόδο καθώς απατημένος σύζυγος ξυλοκόπησε αντιδήμαρχο όταν τον συνέλαβε σε ερωτικές περιπτύξεις με τη σύζυγο του σε αυτοκίνητο.
Οπως αποκαλύπτει το rodosalarm.gr η σύζυγος είναι...
υφιστάμενη του αντιδημάρχου, στη δημοτική υπηρεσία ενώ αμέσως βρέθηκε και το παρατσούκλι του: Στρος Καν της Ρόδου.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο σύζυγος που είχε υπόνοιες συνέλαβε επ' αυτοφόρω το ζευγάρι μέσα σε αυτοκίνητο, έπεσαν χαστούκια από τον γεροδεμένο σύζυγο και το ζευγάρι χώρισε.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα:
Ο αντιδήμαρχος συνήψε ερωτική σχέση με υπάλληλο του δήμου που υπηρετεί σε Υπηρεσία της δικαιοδοσίας του! Η ερωτική σχέση έγινε γνωστή στο σύζυγο της υπαλλήλου, ο οποίος παρακολούθησε το ζευγάρι και τους έπιασε στα πράσα μέσα στο αυτοκίνητο του αντιδημάρχου.
Φυσικά ακολούθησε έντονο επεισόδιο, ο αντιδήμαρχος δέχθηκε μερικά χαστούκια και από εκείνη τη στιγμή το ζευγάρι, ύστερα από πέντε χρόνια γάμου, χώρισε και οδεύει προς διαζύγιο.
Ο δήμαρχος κ. Στάθης Κουσουρνάς ενημερώθηκε ύστερα από δύο μέρες και αφού εξεπλάγη, απάντησε «τι μπορώ να κάνω, αυτά ανήκουν στην προσωπική ζωή του καθενός»!

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr Τελευταίες ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις