ΣΙΝΕ

Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2012

Προβληματισμός για τη διαιτησία στα Γρεβενά Αεράτα


Προβληματισμός υπάρχει στα ΓΡΕΒΕΝΑ ΑΕΡΑΤΑ με τις όχι καλές διαιτησίες σε μια σειρά αγώνων. Αυτό το θέμα και η προστασία της ομάδας θα συζητηθεί σε Δ.Σ.
Στα Γρεβενά Αεράτα...
δεν μπόρεσαν να χαρούν την νίκη απέναντι στην Αλεξάνδρεια όπως θα ήθελαν μιας και από την επομένη του αγώνα αυτό που συζητιέται στους "Γαλάζιους" είναι η αντιμετώπιση από την διαιτησία στον κυριακάτικο (2/12) ματς με την Αλεξάνδρεια.
Τα Γρεβενά Αεράτα τονίζουν πως σε μια σειρά από αγώνες όπως αυτά με τον Αχιλλέα στη Νεοκαισάρεια και την Αλεξάνδρεια αλλά και σε φάσεις άλλων αγώνων, τα Αεράτα δεν είχαν την αντιμετώπιση που θα έπρεπε από την διαιτησία.
Η ομάδα δέχθηκε δυο γκολ στη Νεοκαισάρεια από εσφαλμένα σφυρίγματα του Διαιτητή, ενώ με την Αλεξάνδρεια δέχθηκε γκολ από καταφανέστατη θέση οφσαϊτ παρόλο που ο β΄βοηθός υπέδειξε την παράβαση ενώ ο διαιτητής δεν τον έλαβε υπόψη.
Ο προβληματισμός παραμένει ενώ τα χτυπήματα από τη διαιτησία συνεχίζονται κάτω απ’ τη μέση.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

επι τελουσ ασ αναλαβουν λιγο τισ ευθινεσ τουσ οι των ομαδων τουσ και να δουν γιατι διασυρρονται καθε κυριακη απο τα χωρια τοκαλοκαιρι μιλουσαν για ομαδεσ μοντελο και τωρα τρωνε φαπεσ ελεοσ ο κοσμοσ γελα και αυτοι ψαχνουν αλλοθι με την γυμνια τουσ

Ανώνυμος είπε...

toso mporoune niko toso paizoun efthini exei h dioikisi kai kanenas allos pou afisan omada ksekremasti

Δημοφιλείς αναρτήσεις