ΣΙΝΕ

Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2012

Γρεβενά: Προβλήματα στον αποχιονισμό λόγω αναρμοδιότητας!!!!

 
Με ανυπομονησία περίμεναν οι επαγγελματίες του ορεινού όγκου να πέσουν τα πρώτα χιόνια στην περιοχή, να λειτουργήσει το χιονοδρομικό Κέντρο της Βασιλίτσας και φυσικά να δουλέψουν τα καταλύματα και τα καταστήματα της περιοχής.
Κι ενώ ο αποχιονισμός του οδικού δικτύου γίνεται χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα σε όλο τον ορεινό όγκο, το τμήμα από τη θέση «Σταυρός , στη διασταύρωση της Επαρχιακής οδού Σαμαρίνας , έως το Χιονοδρομικό της Βασιλίτσας και το τμήμα από τη θέση Έξαρχος στην επαρχιακή οδό Γρεβενών - Περιβολίου προς την Τοπική Κοινότητα Λάβδας δεν έχουν αποχιονιστεί.

Και αυτό γιατί ενώ τα συγκεκριμένα τμήματα είχαν παραληφθεί προς χρήση το 2010 από την τότε Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Γρεβενών δεν υπήρξε ανακατάταξη του Επαρχιακού Οδικού δικτύου και ο χαρακτηρισμός τους ως δημοτικοί οδοί αφού, σύμφωνα με πληροφορίες, για να γίνει κάτι τέτοιο θα έπρεπε να προηγηθεί απόφαση τόσο του Γενικού Γραμματέα της Περιφέρειας όσο και απόφαση του δημοτικού συμβουλίου για ανάληψη όλων των υποχρεώσεων (συντήρηση , αποχιονισμός).

Ωστόσο η Δ/νση τεχνικών έργων της Περιφερειακής Ενότητας Γρεβενών ισχυρίζεται ότι τα συγκεκριμένα κομμάτια δεν ανήκουν στη δικαιοδοσία της και δηλώνει αναρμόδια για τον αποχιονισμό τους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα συγκεκριμένα τμήματα του δικτύου αποχιόνιζε πάντα η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Γρεβενών.
Παρόλα αυτά όμως θα πρέπει να δοθεί άμεσα λύση τόσο για την εξυπηρέτηση και την ασφαλή μετακίνηση των επισκεπτών όσο και των κατοίκων της περιοχής.

greveniotis.gr
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr Τελευταίες ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις