ΣΙΝΕ

Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2012

Προφυλακιστέος ο πρώην ειδικός σύμβουλος του ΕΟΤ- Ελεύθεροι δύο κατηγορούμενοι

Προφυλακιστέος κρίθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το ΑΜΠΕ, μετά την απολογία του στον 15ο Τακτικό Ανακριτή, ο πρώην ειδικός σύμβουλος του ΕΟΤ ο οποίος κατηγορείται για την...
απόπειρα απάτης σε βάρος του Οργανισμού.
Στη φυλακή θα οδηγηθούν και δύο συγκατηγορούμενοι του 39χρονου πρώην συμβούλου ενώ οι άλλοι δύο κατηγορούμενοι στην υπόθεση αφέθηκαν ελεύθεροι με την επιβολή περιοριστικών όρων που αφορούν χρηματική εγγύηση 3.000 ευρώ και απαγόρευση εξόδου από τη χώρα.
Οι κατηγορίες που έχουν απαγγελθεί για την υπόθεση αφορούν στα αδικήματα της σύστασης και συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση, απόπειρα απάτης, πλαστογραφίας και υπεξαίρεσης.
Η υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν προσκομίστηκε επιταγή του Οργανισμού στην Τράπεζα της Ελλάδος για ποσό 147 χιλιάδων ευρώ που φαινόταν να αφορά οφειλή προς εταιρεία ξενοδοχειακών παροχών της Σύρου.
Οι αρμόδιοι υπάλληλοι του ΕΟΤ ειδοποίησαν την τράπεζα ότι δεν υπάρχει καμία τέτοια οφειλή.Η επίμαχη επιταγή φέρεται να είχε πλαστογραφημένη υπογραφή του πρώην γενικού γραμματέα του ΕΟΤ Νίκου Καραχάλιου και για την είσπραξή της είχε εκδοθεί αντίστοιχο πλαστογραφημένο τιμολόγιο της εταιρείας, οι υπεύθυνοι της οποίας είναι κατηγορούμενοι στην υπόθεση.
Πάντως σε ό,τι αφορά στον ειδικό σύμβουλο και από το υπουργείο αναγνωρίζουν ότι το βιογραφικό του ήταν υπεράνω πάσης υποψίας, αν και το τελευταίο διάστημα είχε συχνές έριδες με υπαλλήλους του ΕΟΤ, ενώ φέρεται να είχε δανεισθεί χρήματα και από υπαλλήλους του οργανισμού γιατί αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα.


ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)
Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις