ΣΙΝΕ

Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012

ΣΕ ΕΠΙΣΧΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΤΟΥ ΕΟΠΥΥ


Σε επίσχεση παροχής υπηρεσιών προχωρούν από σήμερα 17 Δεκεμβρίου οι συμβεβλημένοι με τον ΕΟΠΥΥ γιατροί κλινικών και εργαστηρίων, ζητώντας την πλήρη αποπληρωμή των ληξιπρόθεσμων οφειλών. Σε ανακοίνωσή τους αναφέρουν ότι...
«μόνο για το 2012 ο ΕΟΠΥΥ χρωστά σε ιατρούς και εργαστήρια πάνω από 300 εκατ. ευρώ».
«Οι συμβεβλημένοι με τον ΕΟΠΥΥ κλινικοί και εργαστηριακοί γιατροί, προχωρούν σε επίσχεση παροχής υπηρεσιών προς τον οργανισμό μέχρι πλήρους αποπληρωμής του συνόλου των ληξιπρόθεσμων οφειλών, έτσι όπως επιβάλλει η σύμβαση που έχουν υπογράψει», συμπληρώνεται στην ανακοίνωση.
Οι γιατροί ξεκαθαρίζουν ακόμη ότι η απόφασή τους αυτή «δεν έχει σε καμία περίπτωση ως στόχο τους ασφαλισμένους, έχει ως μοναδικό στόχο την οικονομική επιβίωση των ιατρείων και εργαστηρίων τους».
«Εάν συνεχίσουμε πλέον να παρέχουμε δωρεάν τις υπηρεσίες μας προς τον ΕΟΠΥΥ, θα καταρρεύσουμε κι εμείς οικονομικά με τραγικές συνέπειες στο σύνολο του υγειονομικού συστήματος», καταλήγουν.

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr Τελευταίες ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις