ΣΙΝΕ

Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου 2012

Από σήμερα η καταβολή του επιδόματος θέρμανσης

Άρχισε από σήμερα Δευτέρα η καταβολή του επιδόματος θέρμανσης στους δικαιούχους που έχουν καταθέσει τα σχετικά παραστατικά στο ηλεκτρονικό σύστημα του ΚΕΠΥΟ.
Από τις αιτήσεις που υποβλήθηκαν εγκρίθηκαν οι ...180.000, ενώ απορρίφθηκαν 40.000 καθώς δεν πληρούσαν τα κριτήρια που είχαν τεθεί από το υπουργείο Οικονομικών.
Ήδη περίπου 6,5 εκατ. ευρώ άρχισαν να πιστώνονται στους...
τραπεζικούς λογαριασμούς 50.000 δικαιούχων που υπέβαλαν αίτηση για το επίδομα και αγόρασαν πετρέλαιο θέρμανσης.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση και πληροφόρηση σχετικά με το Επίδομα Κατανάλωσης Πετρελαίου Θέρμανσης, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στο τηλέφωνο 210-4803131 και να επισκέπτονται την ηλεκτρονική εφαρμογή .
Σημειώνεται ότι σύμφωνα με στοιχεία της Διεθνούς Υπηρεσίας Ενέργειας (IEA), το κόστος του πετρελαίου θέρμανσης για κατοικίες στην Ελλάδα έφτασε στα 1.266 ευρώ ανά 1.000 λίτρα κατά το δεύτερο τρίμηνο του 2012, αυξημένο κατά 48% σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο του προηγούμενου έτους.
Το κόστος αγοράς της ίδιας ποσότητας πετρελαίου ανερχόταν στα 861 ευρώ στο Ηνωμένο Βασίλειο, σύμφωνα με την IEA, και στα 790 ευρώ στη Νέα Υόρκη, κατά τις πολιτειακές Αρχές.
skai.grΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)
Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr Τελευταίες ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις