ΣΙΝΕ

Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2012

Superleague: ΟΦΗ - Πανθρακικός 1-1 (video)


 

Η παρουσία του Χάιμε Βέρα δεν έφερε γούρι στον ΟΦΗ, αφού οι Κρητικοί έμειναν στην ισοπαλία 1-1 στο Ηράκλειο με αντίπαλο τον Πανθρακικό για την 13 αγωνιστικές στη Super League. Το αμφισβητούμενο πέναλτι του ...
Μαραμά Βαϊρουά άνοιξε το δρόμο στους φιλοξενούμενους, με τον Αλέξανδρο Περογαμβράκη να ισοφαρίζει στο 90ό λεπτό και να διατηρεί ισόβαθμους τους 2 αντιπάλους.
Εικόνα αγώνα
Ο βετεράνος άσος των Κρητικών Χάιμε Βέρα (1987-1992) βρέθηκε στο "Γεντί Κουλέ" όπου τιμήθηκε από τους τη διοίκηση του ΟΦΗ και αποθεώθηκε από τον κόσμο της ομάδας. Δεν συνέβη το ίδιο και με τους νυν παίκτες του συλλόγου, που για ακόμα μία φορά "πέταξαν" ένα ημίχρονο στα σκουπίδια. Μάλιστα θα μπορούσε να βρεθεί από νωρίς πίσω στο σκορ, όταν ο Δημήτρης Παπαδόπουλος είχε κεφαλιά στο οριζόντιο δοκάρι (10'). Το ψηλό παιχνίδι είχε την τιμητική του στα πρώτα λεπτά του αγώνα, αλλά όταν έπεσε ο ρυθμός, οι φιλοξενούμενοι είχαν τον έλεγχο της αναμέτρησης.
Η αστοχία ήταν γνώρισμα των επιθετικών προσπαθειών και των 2 ομάδων, όμως στο 51ο λεπτό, η ομάδα του Παύλου Δερμιτζάκη άρπαξε μία ευκαιρία που δεν θα μπορούσε να πετάξει. Ένα αμφισβητούμενο πέναλτι (μαρκάρισμα του Ντένις Σόουζα στον Ντενίζ Μπαϊκαρά) υπέρ των φιλοξενουμένων έφερε τον Μαραμά Βαϊρουά απέναντι στον Στέφανο Γουναρίδη. Ο επιθετικός των φιλοξενουμένων ευστόχησε και έβαλε τις βάσεις για την 3η νίκη σε 4 ματς του Πανθρακικού.

Η είσοδος των Γιάννη Βιτώρου και Παναγιώτη Ζορμπά ενίσχυσαν την παρουσία των γηπεδούχων στο χώρο του κέντρου. Η ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου ανέκτησε τον έλεγχο, αλλά αδυνατούσε να δημιουργήσει ευκαιρίες απέναντι στον οπισθοχωρημένο και ικανοποιημένο από το σκορ Πανθρακικό. Σε μία αντεπίθεση, μάλιστα, ο Χρήστος Μίνγκας ανατράπηκε καθαρά στην περιοχή από τον Γουναρίδη, αλλά ο διαιτητής αρνήθηκε το πέναλτι, διατηρώντας τον ΟΦΗ στο ματς. Στο 81ο λεπτό ο Αλέξανδρος Περογαμβράκης πέρασε στο ματς και στο 90ό λεπτό ο 24χρονος επιθετικός δικαίωσε τον προπονητή του και ισοφάρισε στο τελικό 1-1.

Κλειδί
Για ακόμα ένα παιχνίδι, το μυαλό των παικτών του ΟΦΗ δεν βρισκόταν στον αγωνιστικό χώρο, τουλάχιστον για τα πρώτα λεπτά. Όταν, δε, έγινε το 1-0 για τους φιλοξενούμενους, ο έντονος διάλογος του Μίρνες Σίσιτς με τους οπαδούς των Κρητικών εν ώρα αγώνα κατέδειξε το τεταμένο κλίμα που υπάρχει στις τάξεις της ομάδας και που δεν βοηθάει στο αγωνιστικό κομμάτι.

MVP
Η οργάνωση του Πανθρακικού στον αγωνιστικό χώρο ήταν υποδειγματική. Προϊόν των πλάνων του Παύλου Δερμιτζάκη και της εφαρμογής τους από τους ποδοσφαιριστές της ομάδας, έφτασαν σε ένα γκολ που άξιζαν και το έψαξαν με ξεκάθαρο τρόπο και αμύνθηκαν όπως έπρεπε όταν απέκτησαν το πολυπόθητο προβάδισμα, με εξαίρεση μία αναμπουμπούλα που έφερε την ισοφάριση.

Αδύναμος κρίκος
Ο διαιτητής Κώστας Ιωαννίδης δεν βρέθηκε σε καλή μέρα. Το πέναλτι που δίνει στον Πανθρακικό ήταν πολύ "εύκολο" κι όμως το έδωσε αμέσως, χωρίς δισταγμό. Αντίθετα, το καθαρό πέναλτι του 81ου λεπτού πάνω στο Χρήστο Μίνγκα ο διαιτητής το αρνήθηκε επιδεικτικά και μάλιστα με τη σύμφωνη γνώμη του βοηθού γραμμής. Εάν δεν αντιλήφθηκε την παράβαση είναι μία φορά λάθος. Εάν ήθελε να διορθώσει το προηγούμενο λάθος του, είναι πολλές φορές λάθος.


contra.gr
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
 Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr Τελευταίες ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις