ΣΙΝΕ

Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2012

"Βόμβα" στον Παναθηναϊκό: Αποχωρεί ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος!!! (video)

"Με πρόδωσε το ίδιο μου το αίμα, ο Θανάσης"
Κλαίγοντας ανακοίνωσε την αποχώρησή του από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, κάνοντας λόγο για...

πλασματική εικόνα που του δόθηκε από τον Θ. Γιαννακόπουλο για τα οικονομικά στοιχεία της ομάδας και προδοσία από το ίδιο του το αίμα...
Δημήτρης Γιαννακόπουλος ανακοίνωσε πως θα παραχωρήσει έκτακτη συνέντευξη Τύπου και λίγο μετά τις 2 έριξε τη... βόμβα. Όλοι περίμεναν να αναφερθεί στο θέμα που προέκυψε με τον Μπατίστ, ωστόσο δεν αναφέρθηκε καθόλου σε αυτό. Αντίθετα η οφειλή της ΚΑΕ ήταν η αφορμή για να έρθει στην επιφάνεια ένα πολύ μεγαλύτερο πρόβλημα το οποίο πλέον απειλεί την ύπαρξη του πιο πετυχημένου συλλόγου στον ελληνικό αθλητισμό τα τελευταία 15 χρόνια.
Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ανακοίνωσε την αποχώρηση του κατηγορώντας τον θείο του, Θανάση και πλέον το μικρότερο πρόβλημα για τον Παναθηναϊκό είναι πως η ομάδα γίνεται άνω-κάτω λίγες ώρες πριν την αναμέτρηση με την Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ στο κλειστό των ολυμπιακών εγκαταστάσεων.
Αναλυτικά όσα είπε:
"Καλησπέρα και ευχαριστώ που ήρθατε. Δεν είναι ευχάριστα αυτά που έχω να πω. Το 1987 η οικογένειά μου ανέλαβε την ΚΑΕ, μέχρι το 2002 ο Πάυλος και μετά ο Θανάσης. Έχοντας αποχωρήσει αυτοί οι δύο ψάξαμε επενδυτές αλλά δεν κατέστη δυνατό και αποφάσισα να μπω μπροστά και να κρατήσω τον σύλλογο σε όποιο επίπεδο βρίσκεται. Όταν ζήτησα από τους ανθρώπους τους Θανάση Γιαννακόπουλου τα οικονομικά στοιχεία, με κοροΐδεψαν οικτρά. Η εικόνα των οικονομικών δεν έχουν σχέση. Ο Ομπράντοβιτς έφυγε γιατί τους χρωστούσε πολλούς μήνες ο Θανάσης Γιαννακόπουλος. Υπάρχουν αποδείξεις..."
"Δεν έχω την οικονομική δυνατότητα να τα καταφέρω. Πολλοί από εσάς μου έχετε κάνει πόλεμο, πολλοί με κατηγόρησαν πως έφυγε ο Ομπράντοβιτς. Στα 38 μπορώ να δεχτώ τα πάντα, όχι όμως την προδοσία από το ίδιο μου το αίμα. Λυπάμαι αλλά δεν μπορώ να συνεχίσω στον Παναθηναϊκό. Κάνω τις μετοχές μου δώρο στον Θανάση Γιαννακόπουλο ή σε κάποιον άλλον. Αν δεν τις πάρει κανείς, τότε θα τις δώσω στον ερασιτέχνη".


ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)
Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr Τελευταίες ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις