ΣΙΝΕ

Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2013

Αλεξάνδρεια - Νεοκαισάρεια 0-2

Έχασε από τη Νεοκαισάρεια η Αλεξάνδρεια!!!
Δεν είχε συνέχεια η καλή εμφάνιση της προηγούμενης εβδομάδας για την Αλεξάνδρεια. Η ομάδα του Τόλη Τερζή δεν έπιασε καλή απόδοση κι...

έχασε με 0-2 από την Νεοκαισάρεια.
Αγωνιστικά, η Αλεξάνδρεια απείλησε μόλις στο 18', όταν εκτέλεση φάουλ του Τεπετού χτύπησε στο δοκάρι. Από εκεί και μετά, η Νεοκαισάρεια πήρε τον έλεγχο δημιούργησε δυο πολύ καλές ευκαιρίες με τον Κλιάνη στο 32' και τον Νάκα στο 36' οι οποίες πέρασαν ανεκμετάλλευτες και τρία λεπτά πριν το ημίχρονο άνοιξε το σκορ με τον Κλιάνη που πλάσαρε μόνος τον Κύρου.
Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι έφτασαν κοντά στο 0-2 όταν γύρισμα του Βλάχου, παραλίγο να καταλήξει στα δίχτυα του Κύρου. Στο 73' η Αλεξάνδρεια βρέθηκε σε θέση για γκολ με τον Κίτσα αλλά ο τερματοφύλακας των φιλοξενουμένων εξουδετέρωσε τον κίνδυνο. Εκεί η Αλεξάνδρεια έχασε την ευκαιρία να διεκδικήσει κάτι από το ματς. Στο 75' η Νεοκαισάρεια σημείωσε το 0-2 με κοντινό πλασέ του Κωτσιαρίδη και «καθάρισε» το ματς. Η Αλεξάνδρεια είχε άλλες δυο καλές στιγμές, στο 86' με τον Τεπετό και στο 90+2 με τον Κίτσα οι οποίες πέρασαν ανεκμετάλλευτες.

Διαιτητής: Κοτσάνης (Χατζηνάκος – Ζήρδας)

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ: Κύρου, Πιπιλιάρης, Μυλωνάς, Παπαδόπουλος, Κεστελίδης, Ζωγράφος, Καμπερίδης (45΄ Παπαδημητρίου), Αβραμίδης (54΄ Βλάχος), Κίτσας, Τεπέτος, Παπαδόπουλος Α.

ΝΕΟΚΑΙΣΑΡΕΙΑ:
Καρασκορδάς, Μπαγγέας, Μπέης, Γελαδάρης(18΄ Τζιαμάς), Μπαγλαρίδης, Παυλίδης, Θαμνόπουλος, Ευαγγελόπουλος (61΄ Κωτσιαρίδης), Κλιανής, Μπεκιάρης, Νάκας (65΄Αγγελάκης).


inspor.gr
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ
Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

I just like the valuable info you supply to your articles.
I'll bookmark your weblog and take a look at once more right here frequently. I'm slightly certain I'll be told lots of new stuff proper right here! Best of luck for the following!

Review my website ... internet hotel agencies

Δημοφιλείς αναρτήσεις