ΣΙΝΕ

Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2013

Πανθρακικός - Πλατανιάς 1-1 (video)

Πανθρακικός και Πλατανιάς έπαιξαν για τη νίκη, ωστόσο, τις προσπάθειές τους σφράγισε το 1-1 που διαμορφώθηκε στο δεύτερο ημίχρονο.

Ευκαιρίες είχαν αμφότεροι, αλλά... κάτι η αστοχία, κάτι η επιπολαιότητα σε κάποιες φάσεις στέρησαν από τους διεκδικητές το τρίποντο που τόσο πολύ ήθελαν.
Ο Πανθρακικός ήταν η καλύτερη ομάδα στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης, ωστόσο, πλήρωσε την επιπολαιότητα των παικτών της σε αρκετές φάσεις, καθώς θα μπορούσε να πανηγυρίσει τη νίκη και να επιστρέψει στις επιτυχίες.
Οι Χανιώτες έδειξαν ότι βρίσκονταν στο γήπεδο και για άλλον λόγο εκτός του να αμύνονται στο δεύτερο ημίχρονο και εκεί… τρόμαξαν τον αντίπαλο παίρνοντας το προβάδισμα στο σκορ. Δεν μπόρεσαν, όμως, να κάνουν το κάτι παραπάνω, ωστόσο, έφυγαν απο μία πολύ δύσκολη έδρα με έναν πολύτιμο βαθμό.

Το ματς
Το πρώτο ημίχρονο στο μεγαλύτερο διάστημά του ήταν μόνο… Πανθρακικός. Οι γηπεδούχοι είχαν την κατοχή της μπάλας και προσπάθησαν να πιέσουν, ώστε να φτάσουν απο νωρίς σε ένα τέρμα. Για 20 λεπτά ο Πλατανιάς ήταν σαν να μην είχε… κατέβει στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου της Κομοτηνής. Ωστόσο, μετά τα πρώτα είκοσι λεπτά οι Χανιώτες κατάφεραν να ισορροπήσουν και προσπάθησαν να βγουν στην επίθεση, χωρίς όμως, να δημιουργήσουν κάτι το σημαντικό.
Τη φάση του αγώνα την έχασε ο Πανθρακικός στο 35ο λεπτό, όταν ο Μίνγκας έκανε την παράλληλη μπαλιά, ο Μουνάφο μόνος του μέσα στην μικρή περιοχή έπιασε… αέρα και στη συνέχεια ο Παπαδόπουλος από πλάγια δεν κατάφερε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα, καθώς το σουτ του πέρασε ψηλά άουτ. Το 0-0 ήταν το σκορ του πρώτου ημιχρόνου, καθώς δεν δημιουργήθηκε άλλη καλή στιγμή στο πρώτο μέρος.
Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο για τον Πλατανιά, καθώς οι Χανιώτες κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα με τον Ναζλίδη στο 51ο λεπτό, όταν ο Αναστασάκος εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια των αμυντικών του Πανθρακικού, έκλεψε τη μπάλα, έκανε την παράλληλη πάσα και ο Ναζλίδη δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 1-0.
Μετά το γκολ που δέχτηκαν οι γηπεδούχοι πίεσαν, ώστε να φτάσουν στην ισοφάριση και έχασαν μεγάλη ευκαιρία στο 61΄με την κεφαλιά του Λουσέρο να πηγαίνει στο δοκάρι. Στο 63’ ο Πλατανιάς έφτασε κοντά στο 2-0, ωστόσο, την κεφαλιά του Ουντότζι την απέκρουσε εντυπωσιακά ο Βρονταράς. Στην αντεπίθεση ένα λεπτό μετά ο Μίνγκας έκανε τη λόμπα πάνω από τον Κηπουρό, αλλά η μπάλα πέρασε δίπλα από το αριστερό δοκάρι.

Το γκολ για τον Πανθρακικό ήρθε στο 66’ με τον Παπαδόπουλο να σκοράρει, όταν μετά από λάθος κεφαλιά του Τζανή, η μπάλα πήγε στο δοκάρι και στο κενό τέρμα ο επιθετικός των γηπεδούχων δεν δυσκολεύτηκε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα. Στο 86’ ο Παπαδόπουλος έχασε την τεράστια ευκαιρία να χαρίσει τη νίκη στην ομάδα του, όταν βγήκε απέναντι στον Κηπουρό, αλλά το πλασέ που επιχείρησε πέρασε έξω. Το 1-1 ήταν το σκορ που σφράγισε τις προσπάθειες των δύο ομάδων. 
Οι συνθέσεις των ομάδων
Πανθρακικός (Δερμιτζάκης): Βρονταράς, Στάθης (59’ Κοντογουλίδης), Καστσελάν, Σερφά, Χρήστου, Λαδάκης, Μουνάφο, Μίγκας, Λουσέρο (85’ Κυβελίδης), Μπαϊκαρά, Παπαδόπουλος

Πλατανιάς (Αναστασιάδης): Κηπουρός, Αργυρόπουλος, Κουρτεσιώτης (84’ Κανακούδης), Τζανής, Ντόε (76’ Γκονζάλες), Κάλαϊζιτς, Τετέ (90’ Μαραγκουδάκης), Δέντσας, Αναστασάκος, Ναζλίδης, Ουντότζι.

sports.fm
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις