ΣΙΝΕ

Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2013

Κύπελλο Ελλάδος: Ολυμπιακός Βόλου-Αστέρας Τρίπολης 1-1

Ο Αστέρας Τρίπολης πήρε αυτό που ήθελε στο Πανθεσσαλικό Στάδιο κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου με τον οποίο αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 για τους "16" του Κυπέλλου. Στις 23/1 η ρεβάνς στην Τρίπολη...Το προβάδισμα την πρόκριση στους "8" του Κυπέλλου Ελλάδος πήρε ο Αστέρας Τρίπολης ο οποίος αναδείχθηκε ισόπαλος με 1-1 με τον Ολυμπιακό Βόλου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο στο πρώτο ματς της φάσης των "16".
Οι "ερυθρόλευκοι" προηγήθηκαν με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Γιενγκά στο 15' με τον Αστέρα να ισοφαρίζει στο 70' με τον Καλαντζή. Η ρεβάνς θα διεξαχθεί στις 23 Ιανουαρίου (20.00) στην Τρίπολη.
Το πρώτο ημίχρονο ξεκίνησε ιδανικά για την ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου. Μόλις στο 15ο λεπτό ο Μπακαγιόκο μπήκε στην περιοχή και κέρδισε πέναλτι από τον Πιπίνη.
Ο Γιενγκά ανέλαβε την εκτέλεση στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα για να κάνει το 1-0 για τους γηπεδούχους.
Ο Αστέρας προσπάθησε να αντιδράσει και στο 26' είχε μια μεγάλη ευκαιρία για να ισοφαρίσει, όταν ο Περόνε έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή με τον Γκίτκο να διώχνει την μπάλα.
Το πρώτο μέρος ολοκληρώθηκε με μια ακόμη ευκαιρία για την ομάδα της Τρίπολης. Στο 40' ο Πιπίνης έκανε την σέντρα από αριστερά, η μπάλα έφτασε στον Φραγκουλάκη ο οποίος έκανε το σουτ με τον Γκίτκο να μπλοκάρει την μπάλα.

"Χρυσή αλλαγή" ο Καλαντζής
Στο δεύτερο μέρος ο Σάκης Τσιώλης πέρασε στον αγώνα τον Καλαντζή θέλοντας να αλλάξει κάτι στην ομάδα του και δικαιώθηκε. Στο 54' ο Ράγιος έκανε το σουτ έξω από την περιοχή με την μπάλα να φεύγει άουτ.
Έξι λεπτά αργότερα (60') ο Ντε Μπλάσις έκανε τη σέντρα από δεξιά ο Καλαντζής έπιασε την κεφαλιά με την μπάλα να φεύγει άουτ.
Τελικά στο 70' ο Αστέρας έφτασε στην ισοφάριση. Ο Ράγιος εκτέλεσε φάουλ και ο Καλαντζής με προβολή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-1.
Στα υπόλοιπα λεπτά της αναμέτρησης δεν άλλαξε κάτι με το 1-1 να είναι το τελικό σκορ και οι δύο ομάδες να ανανεώνουν το ραντεβού τους για τις 23 Ιανουαρίου στην Τρίπολη με τον Αστέρα να έχει το προβάδισμα για την πρόκριση.

Διαιτητής του αγώνα Μαντάκης (Ημαθίας) έδειξε την κίτρινη κάρτα στους Τσιάτσιο, Περόνε και Καλαντζή.

Ολυμπιακός Βόλου: Γκίτκος, Στουρνάρας, Γουσούλης (69' λ.τρ. Καρράς), Γόγολος, Γκότοβος, Πινδώνης, Μπολάτι, Γιενγκά (83' Γαλάνης), Ανιέτε, Μπακαγιόκο, Ογιαρμπίντε (58' Τσιάτσιος).

Αστέρας Τρίπολης: Μπαντής, Τσαμπούρης, Μπαρτολίνι, Πιπίνης, Κουρμπέλης, Αλβάρεζ, Ντε Μπλάσιτς (82' Φορμίκα), Φραγκουλάκης (46' Καλαντζής), Ναβάρο (89' Έγκον), Ράγιος, Περόνε.

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις