ΣΙΝΕ

Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2013

Πώς θα γίνει η αξιολόγηση 25.000 δημοσίων υπαλλήλων - Τα κριτήρια για τις μετακινήσεις

Σύστημα αξιολόγησης τριών επιπέδων για τους δημοσίους υπαλλήλους σχεδιάζει το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης σε συνεργασία με τους Γάλλους εμπειρογνώμονες, με στόχο να κατατεθεί το...
σχετικό νομοσχέδιο μέσα στο Φεβρουάριο.
Σύμφωνα με την εφημερίδα ΕΘΝΟΣ, η Η ρύθμιση θα περιλαμβάνει τα νέα οργανογράμματα των υπουργείων, αλλά και τα κριτήρια αξιολόγησης των ικανοτήτων του προσωπικού που θα επιφέρουν σαρωτικές μετακινήσεις δημοσίων υπαλλήλων.
Η διαδικασία της αξιολόγησης θα πραγματοποιηθεί κατ' αρχάς στους υπαλλήλους του στενού δημόσιου τομέα και κατόπιν θα ακολουθήσουν οι δημόσιοι φορείς.
Η αξιολόγηση αφορά όλους τους υπαλλήλους και θα γίνει σε τρία επίπεδα.
Αρχικά, στο μικροσκόπιο θα μπουν πτυχία, σεμινάρια, δεξιότητες (χρήση Η/Υ, ξένες γλώσσες κλπ).
Σε δεύτερο επίπεδο θα γίνει η “χαρτογράφηση” ικανοτήτων. Σε κάθε υπουργείο θα οριστούν υπάλληλοι ως ελεγκτές του παραγόμενου έργου, οι οποίοι θα συμβάλουν στον προσδιορισμό των ετήσιων στόχων, από την επόμενη χρονιά.
Στην τρίτη φάση είναι η μέτρηση της παραγωγικότητας που θα γίνεται ετησίως από το 2014, για να εξακριβωθεί η επίτευξη των στόχων που θα τεθούν ανά υπάλληλο και οργανική μονάδα. Η αξιολόγηση θα προσαρμοστεί ανά κατηγορία υπαλλήλων και εκπαιδευτική βαθμίδα. Οι υπάλληλοι υποχρεωτικής εκπαίδευσης δεν θα δώσουν εξετάσεις ενώ διαφορετική μέθοδος αξιολόγησης θα υπάρξει για τους γενικούς διευθυντές ή για εργαζόμενους με μεγάλη προϋπηρεσία.

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΜΟΙΝΙΜΟΙ ( ΜΕΣΩ ΑΣΕΠ ΠΡΟΣΛΗΦΘΕΝΤΕΣ ) ΚΑΙ ΑΟΡΙΣΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΜΑΖΙ ?? ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΟΒΑΡΟΙ? ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ? ΟΙ ΑΟΡΙΣΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ( "ΒΥΣΜΑΤΑ" ) ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΣΟΥΣ ΠΡΟΣΛΗΦΘΗΚΑΝ ΜΕΣΩ ΑΣΕΠ?..... ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΟΒΑΡΟΙ ? ΔΙΩΞΤΕ ΠΡΩΤΑ ΔΙΚΑΙΩΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΟΡΙΣΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΑΝ ΔΕΝ ΣΑΣ "ΦΤΑΝΟΥΝ" ΚΑΝΤΕ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΜΟΝΙΜΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΩΞΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ. ΤΑ "ΒΟΛΕΜΕΝΑ" ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥ "ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥ" ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΝ ΟΣΑ ΜΠΟΡΟΥΝ? ΓΙΑΤΙ? ΞΑΝΑΡΩΤΑΩ ΓΙΑΤΙ ?
ΔΙΩΞΤΕ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΑΟΡΙΣΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ – ΟΛΟΥΣ - ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟΣΕΣ ΑΔΙΚΕΣ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΗΝΕΤΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΕΝΩ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ ΕΙΧΑΝ ΜΠΕΙ ΑΠΟ ΤΑ «ΠΑΡΑΘΥΡΑ»? ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ – ΑΣΕΠ. ΔΙΩΞΤΕ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΑΛΛΟ. ΘΑ ΣΑΣ ΕΠΙΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΤΟ 80% ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ( ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ, ΠΡΟΣΛΗΦΘΕΝΤΕΣ ΜΕΣΩ ΑΣΕΠ ).
ΔΙΩΞΤΕ ΓΕΝΙΚΑ ( ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ «ΜΟΝΙΜΟΥΣ» ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ «ΠΕΡΑΣΑΝ» ΑΠΟ AΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΤΟΥ ΑΣΕΠ – ΟΛΟΥΣ – ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΑΣΕΠ ).
ΑΡΧΙΣΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΕΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ( ΙΔΑΧ ). ΑΠΟΛΥΣΤΕ ΤΕΣ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ ΕΡΓΟΛΑΒΙΑΣ ΑΝΑ ΣΧΟΛΕΙΟ. ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ ( ΟΙ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΕΣ ) ΜΕ ΤΕΒΕ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ. ΕΧΟΥΝ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΙΔΙΩΣ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ. ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

δεν ξερω για του αοριστου ελα ομως που οι ορισμενου χρονου παιρνουμε μονο 300 και εχουμε 4 και πεντε παιδια και ουτε δωρα ουτε τιποτα τελοσ ιουνιου δεν ξερεις αν εχεις δουλεια του χρονου αν νομιζεις οτι ζεισ με 300 ευρω 6 ατομα δεν εχεις παρα να δοκιμασεισ κανε τα δικα σου και τισ αγγαρειεσ του μονιμου και αν αντςετεξεισ μπραβο σου

Δημοφιλείς αναρτήσεις