ΣΙΝΕ

Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2013

Απεργία σε λεωφορεία, τρόλεϊ, τρένα σήμερα Σάββατο 26/1

Σήμερα Σάββατο 26 Ιανουαρίου λειτουργούν κανονικά, με ωράριο Σαββατοκύριακου, το μετρό και ο ηλεκτρικός σιδηρόδρομος μετά την...
πολιτική επιστράτευση των εργαζόμενων.
Έχει επιδοθεί περίπου το 80% των ατομικών φύλλων επιστράτευσης στους εργαζόμενους που τις προηγούμενες μέρες απεργούσαν.
Την σκυτάλη των απεργιών παρέλαβαν οι εργαζόμενοι σε λεωφορεία και τρόλεϊ. Χωρίς λεωφορεία και τρόλεϊ θα μείνει η Αθήνα το Σαββατοκύριακο, λόγω της απεργίας που κήρυξε η Ομοσπονδία Συνδικάτων Μεταφορών Ελλάδος. Ακινητοποιημένος θα είναι επίσης και ο Προαστιακός Σιδηρόδρομος και τα τρένα του ΟΣΕ
Σήμερα, τα τρένα του ΟΣΕ θα μείνουν ακινητοποιημένα λόγω των 24ωρων επαναλαμβανόμενων απεργιών που έχει εξαγγείλει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών (ΠΟΣ) για το τριήμερο Σάββατο 26 - Δευτέρα 28 Ιανουαρίου. Στους επιβάτες που έχουν εκδώσει εισιτήρια για τις ημέρες των απεργιακών κινητοποιήσεων, θα επιστρέφεται το συνολικό αντίτιμο του εισιτηρίου ή θα εκδίδεται «κουπόνι ταξιδίου», ανάλογα με την επιθυμία του επιβάτη.

Ακόμη, οι εργαζόμενοι σε λεωφορεία και τρόλεϊ, που καλύπτονται από την απεργία που κήρυξαν ΓΣΕΕ, Εργατικό Κέντρο Αθήνας και Εργατικό Κέντρο Πειραιά συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους.
Απέρριψε το δικαστήριο το αίτημα της εταιρείας Οδικές Συγκοινωνίες να κηρυχθεί παράνομη η σημερινή απεργία σε λεωφορεία της ΕΘΕΛ και τρόλεϊ.

Τα δυο σωματεία έχουν αποφασίσει 24ωρες επαναλαμβανόμενες απεργίες μέχρι την Τρίτη.

Παράλληλα, σήμερα Σάββατο, στις 14.00, θα πραγματοποιηθεί ευρεία σύσκεψη όλων των σωματείων των αστικών συγκοινωνιών και του ΟΣΕ, στα γραφεία της πρώην ΕΘΕΛ, στην περιοχή του Ρέντη, για να επανακαθορίσουν τη στάση τους. 

madata.gr
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ


Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις