ΣΙΝΕ

Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2013

Ο καιρός σήμερα Πέμπτη 31 Ιανουαρίου (video)

Τοπικές νεφώσεις σε ολόκληρη τη χώρα οι οποίες βαθμιαία θα πυκνώσουν και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές στη ...Μακεδονία, τη Θεσσαλία, την Εύβοια και την Ανατολική Στερεά, προβλέπει η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία για σήμερα Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2013. Το πρωί η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη.
Η θερμοκρασία, θα κυμανθεί από 0 έως 12 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 2 έως 15 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 4 έως 15 στη Νότια Ελλάδα, από 1 έως 17 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 4 έως 14 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.
Οι άνεμοι στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν ασθενείς και από το απόγευμα ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις και στο υπόλοιπο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι και τοπικά στις Ανατολικές Κυκλάδες και το Νοτιοανατολικό Αιγαίο ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ασθενείς έως μέτριοι.
Αναλυτικότερα
Αττική

Θα εκδηλωθούν λίγες νεφώσεις, που πρόσκαιρα το απόγευμα θα αυξηθούν. Πιθανότητα πρόσκαιρης βροχής στα ανατολικά. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και είναι πιθανόν να εκδηλωθούν σποραδικές βροχές. Γρήγορη βελτίωση. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 και βαθμιαία από το μεσημέρι βορειοδυτικοί 5 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 έως 12 βαθμούς Κελσίου.

Μακεδονία, Θράκη

Θα εκδηλωθούν λίγες νεφώσεις, που βαθμιαία θα αυξηθούν, και θα σημειωθούν σποραδικές βροχές, ενώ στα ανατολικά θαλάσσια- παραθαλάσσια θα σημειωθούν πιθανώς καταιγίδες. Τα φαινόμενα σταδιακά θα σταματήσουν. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 και βαθμιαία από το μεσημέρι βορειοδυτικοί 4 με 5 και στην κεντρική Μακεδονία 5 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -1 έως 10 βαθμούς Κελσίου και στη δυτική Μακεδονία 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, Δυτική Στερεά, Δυτική Πελοπόννησος

Θα σημειωθούν παροδικές νεφώσεις με διαστήματα ηλιοφάνειας. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 5 και στο Ιόνιο 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 03 έως 16 βαθμούς Κελσίου και στην Ήπειρο 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος

Θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις, που βαθμιαία θα αυξηθούν, και είναι πιθανό να σημειωθούν βροχές μικρής διαρκείας στις ανατολικότερες περιοχές της Θεσσαλίας, της ανατολικής Στερεάς και της Ευβοίας. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 και βαθμιαία 6 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 έως 15 βαθμούς Κελσίου και στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Κυκλάδες, Κρήτη
Ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Από το μεσημέρι θα αναπτυχθούν νεφώσεις και ενδέχεται να σημειωθούν σποραδικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 6 και στα ανατολικά τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα
Ο καιρός θα είναι αρχικά γενικά αίθριος, βαθμιαία όμως και από τα βόρεια θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα σημειωθούν σποραδικές βροχές και πιθανώς πρόσκαιρες καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν στα βόρεια βόρειοι 3 με 5 και στα νότια βορειοδυτικοί 5 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 9 έως 13 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.
Zougla.gr
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις