ΣΙΝΕ

Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2013

Απεργίες σήμερα Πέμπτη 31 Ιανουαρίου. Ποιοι απεργούν

Απεργία και σήμερα Πέμπτη 31 Ιανουαρίου στα μέσα μεταφοράς, στα πλοία, απεργίες στα δημόσια νοσοκομεία, από τους γιατρούς του...
ΕΟΠΠΥ και της ΓΕΝΟΠ -
Επίσης την κήρυξη στάσης εργασίας από τις 12:00 το μεσημέρι μέχρι τη λήξη του πρωινού ωραρίου εργασίας, αποφάσισε η ΑΔΕΔΥ, προκειμένου να διευκολυνθούν οι εργαζόμενοι να συμμετάσχουν στις κινητοποιήσεις κατά «της υποβάθμισης του δημόσιου συστήματος υγείας».
Έχει προγραμματιστεί, νέα 24ωρη απεργία των οδηγών λεωφορείων.
Χειρόφρενο όμως, τραβούν σήμερα και Προαστιακός και ΟΣΕ.
Παράλληλα, δεμένα θα μείνουν και τα πλοία στα λιμάνια, λόγω της 24ωρης απεργίας της ΠΝΟ.
Να σημειώσουμε, ότι λόγω της απεργίας των εργαζομένων σε ΟΣΕ και Προαστιακό, ΔΕΝ θα γίνονται ούτε τα δρομολόγια του Μετρό από την Δουκίσσης Πλακεντίας έως το αεροδρόμιο.

Σε 48ωρη απεργία προχωρούν σήμερα και αύριο οι ναυτεργάτες με αποτέλεσμα τα πλοία να μείνουν δεμένα 2 μέρες στα λιμάνια, αλλά και οι εργαζόμενοι σε ΟΣΕ και προαστιακό με αποτέλεσμα να μην υπάρχει πρόσβαση στο διεθνές αεροδρόμιο της χώρας Ελευθέριος Βενιζέλος.

Σε ταλαιπωρία θα υποβληθούν οι ασφαλισμένοι του ΕΟΠΥΥ καθώς πλήθος επαγγελματικών κλάδων εισέρχονται στο χορό των κινητοποιήσεων.

«Αρρυθμίες» στα νοσοκομεία και τον ΕΟΠΥΥ προκαλούν οι κινητοποιήσεις γιατρών και εργαζομένων, καθώς οι ομοσπονδίες εργαζομένων στα δημόσια νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ) και νοσοκομειακών γιατρών (ΟΕΝΓΕ) .Σε 48ωρη προειδοποιητική επίσχεση εργασίας προχωρούν σήμερα και την Παρασκευή και οι γιατροί του ΕΟΠΥΥ, όπως ανακοίνωσε η ένωση του κλάδου (ΕΝΙ - ΕΟΠΥΥ).

Στην προκήρυξη 24ωρης πανελλαδικής απεργίας προχώρησε και η ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ, ως ένδειξη συμπαράστασης στους απεργούς των μέσων μαζικής μεταφοράς.
Real.gr

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις