ΣΙΝΕ

Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2013

«Ο Άγγελος ξεψύχησε στα χέρια μου!»!!!

Συγκλονιστικές λεπτομέρειες που αφορούν στο τραγικό πρωινό Δευτέρας που βίωσε, περιέγραψε στην κρατική τηλεόραση ο Στέλιος Τσιπούρας, πατέρας του άτυχου Άγγελου.
Τα όσα βρήκε το κουράγιο να περιγράψει ...στην ΕΤ3 είναι πραγματικά ανατριχιαστικά. «Ξυπνήσαμε το πρωί, άκουσα βογγητά από το διπλανό δωμάτιο. Σκέφτηκα ότι θα είχε χτυπήσει το πόδι του στο κρεβάτι, γιατί το είχε ξαναπάθει. Μπήκα στο δωμάτιο και τον είδα να έχει λιποθυμήσει. Του έκανα μαλάξεις και φώναξα το 166, αλλά δεν προλάβαμε. Ο Αγγελος ξεψύχησε στα χέρια μου. Ηθελε να βγάλει τα ΤΕΦΑΑ και να γίνει προπονητής ποδοσφαίρου. Αυτό ήταν το όνειρό του».

Ο κ. Τσιπούρας υποστήριξε επίσης ότι: «επειδή ακούω διάφορα, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με τον Αρη. Δεν υπάρχουν ούτε φάρμακα, ούτε τίποτα. Όλα είναι καθαρά στην ομάδα. Δεν έχουμε κανένα παράπονο από τον Αρη, οι άνθρωποι ήταν δίπλα μας από την πρώτη στιγμή».

Από το πόρισμα της έκθεσης του ιατροδικαστή, Ματθαίου Τσούγκα, προκύπτει ότι ο θάνατος του άτυχου 16χρονου παιδιού οφείλεται σε οξύ εγκεφαλικό και πνευμονικό οίδημα παθολογικής αιτιολογίας. Η τυπική επικύρωση της τελευταίας διάγνωσης θα γίνει μετά από ιστολογικές εξετάσεις τα αποτελέσματα των οποίων θα γίνουν γνωστά σε περίπου έναν μήνα.

onsports.gr
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις