ΣΙΝΕ

Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2013

Ανοίγουν αυτοκίνητα στα κοιμητήρια της Βέροιας

Στο έλεος σπείρας που στήνει ενέδρες στους χώρους στάθμευσης των κοιμητηρίων της Βέροιας βρίσκονται όσοι επισκέπτονται τα... μνήματα των δικών τους ανθρώπων. Επιστρέφοντας στα αυτοκίνητά τους τα βρίσκουν παραβιασμένα και ό,τι πολύτιμο είχαν αφήσει να έχει κάνει φτερά.
Τις τελευταίες ημέρες καταγράφηκαν δυο κρούσματα στον ίδιο χώρο, τα οποία προκάλεσαν αγανάκτηση στην κοινωνία της μακεδονικής πόλης. Τελευταίο ήταν αυτό με θύμα μια γυναίκα που άφησε το αυτοκίνητό της στο παρκινγκ για να ανάψει το καντήλι στον τάφο του πατέρα της, αφήνοντας μέσα την τσάντα της. Οι δράστες έσπασαν το τζάμι, την άρπαξαν και εξαφανίστηκαν. Λίγες νωρίτερα, είχαν πέσει θύματα κλοπής με τον ίδιο τρόπο μια γυναίκα που επισκέφθηκε το κοιμητήριο μαζί με την κόρη της, αλλά άφησαν μια τσάντα με χρήματα και χρήσιμα έγγραφα μέσα στο αυτοκίνητο.
Οι συμμορίες δρουν ακόμη και έξω από τα γήπεδα της Βέροιας! Ο ιδιοκτήτης ενός αυτοκινήτου έκανε το λάθος να αφήσει μέσα το τσαντάκι του όταν πήγε να παρακολουθήσει έναν ποδοσφαιρικό αγώνα στο γήπεδο του Μακροχωρίου, μόλις οκτώ χιλιόμετρα από το κέντρο της Βέροιας. Κάποιος έσπασε το τζάμι και το άρπαξε βάζοντάς το στα πόδια και καταφέρνοντας να διαφύγει, αν και υπήρχαν αστυνομικοί που τον καταδίωξαν!
Με τη μέθοδο της απασχόλησης, ένα ζευγάρι Ρουμάνων άρπαξε ένα χρυσό σταυρό και μια χρυσή αλυσίδα αξίας 500 ευρώ από μια 66χρονη γυναίκα στο Λευκώνα Σερρών. Όμως, η ταυτότητά τους εξακριβώθηκε και άνδρες της Ασφαλείας Σερρών έκαναν έρευνα στο σπίτι τους όπου βρήκαν 75 ευρώ και μερικά φο μπιζού. Σε βάρος των δυο αλλοδαπών ηλικίας 29 και 28 χρόνων σχηματίστηκε δικογραφία που θα αποσταλεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών, αλλά δεν συνελήφθησαν ελλείψει αυτοφώρου.

trelokouneli.gr
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ
 
Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις