ΣΙΝΕ

Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2013

Ένας μικρός θησαυρός σε κρύπτη στο Δημαρχείο Πειραιά!

Σε μία κρύπτη στον 8ο όροφο του Δημαρχείου Πειραιά, αποκαλύφθηκε ένας «μικρός θησαυρός» που ήταν «θαμμένος».
Πρόκειται για ...

έπιπλα και σπάνια αντικείμενα, που – σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις – ανήκαν στον μεγάλο δωρητή της πόλης, Κρίτωνα Δηλαβέρη, τα οποία είχαν περάσει στην ιδιοκτησία του Δήμου. Τα αντικείμενα, ήδη καταγραφήκαν και φωτογραφήθηκαν από την αρμόδια υπηρεσία του Δήμου.
Ο Δήμαρχος Πειραιά, κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος, σε δηλώσεις του ανέφερε: «Μόλις χθες, πληροφορήθηκα την ύπαρξη μιας «κρύπτης», στην οποία ήταν κρυμμένα έπιπλα και αντικείμενα που εκτός των άλλων έχουν και συναισθηματική αξία για την πόλη μας. Αμέσως έδωσα εντολή να «ξηλωθεί» ο τοίχος και να καταγραφούν τα πάντα. Θα τα αναδείξουμε, όπως αναδεικνύουμε όλους τους μικρούς και μεγάλους «θησαυρούς» της πόλης μας. Το οφείλουμε στην μνήμη του μεγάλου μας δωρητή, το οφείλουμε στην ιστορική συνέχεια της πόλης μας. Ο Πειραιάς έχει αλλάξει σελίδα και ατενίζει το μέλλον του με αισιοδοξία. Το είχα πει και το επαναλαμβάνω. Τα καλύτερα για την πόλη μας έρχονται».

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

και στα σπιτια μας εχουμε αναγκη απο κρυπτες. ευτυχως ομως υπαρχουν και πιο <a href="http://www.siamo.gr/304/xrhmatokivwtiaσυγχρονοι και ασφαλεις τροποι</a> να προτατευσουμε τα αντικειμενα μας

Δημοφιλείς αναρτήσεις