ΣΙΝΕ

Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2013

Νανά Καραγιάννη: η τυχή της χαμογέλασε ξανά. Βρήκε δουλει

Ένας νέος πρωτοποριακός διαγωνισμός ομορφιάς που διοργανώνεται για πρώτη φορά ήρθε να ταράξει τα «νερά» της ομορφιάς στην Ελλάδα και όχι μόνο αφού οι ...νικητές θα εκπροσωπήσουν την χώρα μας σε διεθνείς διαγωνισμούς. Πρόκειται για τον μεικτό διαγωνισμό ομορφιάς Star/Mr. Body για αγόρια και κορίτσια,όπου δίνεται έτσι η ευκαιρία σε νέους και νέες να κάνουν πραγματικότητα τα όνειρα τους στον χώρο της μόδας και της τηλεόρασης. Τον διαγωνισμό θα παρουσιάσουν η Ιωάννα Δεμεντή, δημοσιογράφος και η Νανά Καραγιάννη.
Ο διαγωνισμός Star Body είναι βασισμένος σε μια ιδέα της Ιωάννας Δεμεντή σε συνεργασία με την εταιρεία Access Arte Models του κ.Βαγγέλη Γαρουφαλιά. Ο μεγάλος τελικός του «Star/Mr.Body» θα γίνει την Παρασκευή 18 Ιανουαρίου στις 9.30 μ.μ σε γνωστό στέκι στην Αγία Παρασκευή. Είναι η πρώτη φορά που η Νανά Καραγιάννη επιστρέφει σε αυτό που ξέρει να κάνει πολύ καλά και είναι ιδιαιτέρως τιμητικό για την Ιωάννα που την επέλεξε, δείχνοντας στην πράξη την αγάπη της.
Είναι γνωστό άλλωστε ότι η Νανά Καραγιάννη είχε ανάγκη τόσο από δουλειά αλλά και να νιώσει ότι προσφέρει δημιουργικά κάπου και είναι μέρος μιας ομάδας. Άλλωστε για την ίδια η επιστροφή της σε παρουσίαση ακόμη και ενός event αποτελεί μεγάλο στοίχημα για την επιστροφή της στην τηλεόραση. Όχι για λόγους ματαιοδοξίας. Αλλά για λόγους βιοποριστικούς.
Τα «έτοιμα» όσα υπήρχαν δηλαδή έχουν τελειώσει από καιρό και είναι πλέον επιτακτική η ανάγκη να βρει δουλειά. Παρά τα ζόρια, παρά τις κριτικές, παρά τον υπόγειο πόλεμο που δέχεται από παλιούς συνεργάτες το κορίτσι στέκεται και παλεύει. και είναι προς τιμήν της.
fimes.grΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις