ΣΙΝΕ

Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2013

Φατμαγκιούλ: η νέα σειρά που αντικαθιστά τη Σιλ

Μια τούρκικη σειρά φεύγει, μια… τούρκικη σειρά έρχεται. 
Το τέλος της Σιλά ήρθε και οι υπεύθυνοι του Mega έχουν έτοιμη τη σειρά Φατμαγκιούλ.
Την Παρασκευή ...ολοκληρώνεται η «Σιλά» και πιθανότατα από την ερχόμενη εβδομάδα ξεκινάει η νέα σειρά Φατμαγκιούλ με πρωταγωνίστρια την Μπερέν Σάατ.
Η Φατμαγκιούλ ( Beren Saat) είναι ένα νέο κορίτσι που έχει χάσει τους γονείς της και ζει με τον αδερφό της, την γυναίκα του και το παιδί τους.. Είναι ερωτευμένη με τον Μουσταφά, το οποίο θέλει να παντρευτεί το συντομότερο δυνατόν.. Υπομένοντας τις πιέσεις της νύφης της, ένα βράδυ πηγαίνει να βρει τον Μουσταφά. Η μοίρα όμως δεν είναι με το μέρος της.. Πέφτει θύμα βιασμού από 3 αγνώστους, χωρίς όμως ο ένας να συμμετέχει σε αυτή την αδιανόητη πράξη ( Κεριμ)..
Την επόμενη ημέρα η αδερφή του Κεριμ, βρίσκει την ταλαιπωρημένη Φατμαγκιούλ στην παραλία, τραυματισμένη και σε κατάσταση σοκ και την μεταφέρει στο νοσοκομείο. Ο αδερφός της της συμπαραστέκεται, η νύφη της την κατακρίνει όπως και ολόκληρη η κοινωνία του μέρους, ενώ ο αρραβωνιαστικός της Μουσταφά την εγκαταλείπει.
Όλοι νομίζουν ότι η Φατμαγκιούλν έχει βιαστεί από 4 άντρες, η αλήθεια ομως είναι διαφορετική αφού ο Κερίμ δεν την πείραξε.. Θέλοντας να αποκαταστήσουν την τιμή της, η οικογένεια της, θέλει να την παντρέψει με έναν από τους 4 βιαστές και να μεταφερθούν στην Κωνσταντινούπολη για ασφάλεια από την οργή του Μουσταφά.

Όλη τη ευθύνη ρίχνεται από τους υπόλοιπους στον Κερίμ, τον μοναδικό αθώο ο οποίος αναγκάζεται τελικά να παντρευτεί τη Φατμαγκιούλ. Εκείνη, πιστεύοντας ότι είναι ένας από τους βιαστές της τον μισεί ενώ φτάνει μάλιστα και σε απόπειρα δολοφονίας εις βάρος του. Τι θα γίνει όμως όταν ο Μουσταφά θα πάει στην Κων/πολη για εκδίκηση? 
 
Θα πιστέψει η Φατμαγκιούλ την αθωότητα του Κερίμ? Και τι θα γίνει όταν εκείνος θα την ερωτευτεί?
Και ξεκινάει ο πόνος και τα αδιέξοδα…
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις