ΣΙΝΕ

Σάββατο 5 Ιανουαρίου 2013

Super League: Το πρόγραμμα της 16ης αγωνιστικής

Μετά από τρεις εβδομάδες διακοπής, λόγω των εορτών των Χριστουγέννων και του Νέου Έτους, το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας ξεκινάει και πάλι σήμερα με τρεις αναμετρήσεις στο πλαίσιο της πρεμιέρας του Β΄ γύρου (16η αγωνιστική).
Το μεγάλο ντέρμπι απουσιάζει, ωστόσο, και τα τρία ματς παρουσιάζουν μεγάλο ενδιαφέρον, ιδιαίτερα αυτό της Τρίπολης, όπου ο Αστέρας θα υποδεχθεί την εκ των ουραγών της βαθμολογίας, ΑΕΚ (17:15, Novasports 3).
Η Ένωση καλείται να κάνει πορεία πρωταθλητισμού στο δεύτερο μισό της περιόδου, έτσι ώστε να παραμείνει στα μεγάλα σαλόνια. Σήμερα πρέπει οπωσδήποτε να πάρει βαθμό ή βαθμούς απέναντι στην ομάδα που δεν έχει ηττηθεί ακόμη στην έδρα της.
Σημαντικό ματς είναι και αυτό του Παναθηναϊκού με τον Λεβαδειακό στο Ολυμπιακό Στάδιο. Οι «πράσινοι» μετά τα όσα ακολούθησαν τη βαριά ήττα της ομάδας από τη Βέροια θέλουν πάση θυσία να επιστρέψουν στις επιτυχίες. Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος αποκλείστηκε από την αποστολή, καθώς βρίσκεται σε αναζήτηση ομάδας. Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 19:30 (Novasports 2).
Στις 17:15 (Novasports 2) ο Πλατανιάς Χανίων θα φιλοξενήσει τον ΠΑΣ Γιάννινα, με τους γηπεδούχους να «καίγονται» για το «τρίποντο».

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις