ΣΙΝΕ

Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2013

Προεδρικές εκλογές 2013 Exit Poll: Τα πρώτα αποτελέσματα του 2ου γύρου


Στις 07.00 της Κυριακής άνοιξαν οι κάλπες σε 1.139 εκλογικά κέντρα, εκ των οποίων 40 θα λειτουργήσουν στο εξωτερικό (και στην Ελλάδα), για πρώτη φορά σε προεδρικές εκλογές.
Δικαίωμα ψήφου έχουν...
545.491 εκλογείς. Ο Βοηθός Γενικός Έφορος Προεδρικής Εκλογής σε δηλώσεις του στον ΑΝΤ1, εξέφρασε τη βεβαιότητά, ότι για άλλη μια φορά όλα θα κυλήσουν ομαλά.
Με βάση το πρόγραμμα, η επίσημη ανακήρυξη του νέου Προέδρου θα γίνει στις 10 το βράδυ, αλλά σύμφωνα με τον Βοηθό Γενικό Έφορο Εκλογών, Δημήτρη Δημητρίου, δεν αποκλείεται να γίνει πιο νωρίς.
Όλα στο στάδιο «Τάσσος Παπαδόπουλος – Ελευθερία» είναι έτοιμα για την ανακήρυξη, τόσο από πλευράς χωροταξίας όσο και ηλεκτρικών εγκαταστάσεων. Μάλιστα, στον περιβάλλοντα χώρο του σταδίου θα στηθούν τρεις γιγαντοοθόνες για όσους δεν καταφέρουν να εισέλθουν στο εσωτερικό, ενώ θα υπάρχει και γεννήτρια για την αποφυγή έκτακτης διακοπής του ηλεκτρικού ρεύματος.
Τελικό αποτέλεσμα εκτιμάται ότι θα υπάρξει πριν τις 20.30 της Κυριακής, ενώ τα πρώτα αποτελέσματα αναμένονται γύρω στις 18.30 από τα μικρά εκλογικά κέντρα όπως έγινε και στον 1ο γύρο.
Τα πρώτα exit poll θα δημοσιευτούν στις 18.00. 
Σύμφωνα με την εκλογική νομοθεσία, αποτελέσματα exit poll μπορούν να γνωστοποιηθούν μόνο μετά το κλείσιμο της κάλπης, δηλαδή μετά τις έξι το απόγευμα της Κυριακής. Μέχρι αυτήν την ώρα το πρώτο κύμα exit poll , θα πρέπει ήδη να έχει φτάσει στα γραφεία των υποψήφιων Προέδρων και να μελετάται από τους αναλυτές. Φήμες λένε ότι υπάρχει μικρή διαφορά μεταξύ των 2 υποψηφίων Προέδρων.

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις