ΣΙΝΕ

Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2013

Αυτό ψηφίστηκε ως το προϊόν της Χρονιάς 2013


Δεν είναι μόνο τα προϊόντα που ανακαλούνται από τον ΕΦΕΤ ενίοτε αλλά και τα προϊόντα που ξεχωρίζουν. Την προτίμηση και την εμπιστοσύνη τους στα...
Tsakiris chips, στον θεσμό «Προϊόν της Χρονιάς 2013», έδειξαν οι Έλληνες καταναλωτές, αναδεικνύοντας την καινοτομία, την ποιότητα και τη γεύση του συγκεκριμένου προϊόντος.
Έτσι, στην κατηγορία «Snacks» οι 4 γεύσεις της σειράς Tsakiris chips «Γεύσεις από Ελλάδα», το Θαλασσινό Αλάτι Μυτιλήνης, η Γραβιέρα Κρήτης, τα Μυρωδικά του Αιγαίου και τα Ψητά Λαχανικά, κέρδισαν την προτίμηση του κοινού με την ξεχωριστή Ελληνική αυθεντική γεύση τους, συνδυάζοντας τη σύγχρονη τάση για chips με ξεχωριστά συστατικά.
Η διάκριση των 4 ελληνικών γεύσεων αποδεικνύει ότι η συνταγή επιτυχίας των ΤSAKIRIS chips, που βασίζεται στην αγάπη και το μεράκι για δημιουργία απολαυστικών και καινοτόμων συνδυασμών που χαρακτηρίζονται από ελληνικότητα, αυθεντικότητα και φυσικότητα, έχει χτίσει μια σταθερή σχέση εμπιστοσύνης με τους Έλληνες καταναλωτές.
Η διάκριση αυτή είναι ιδιαίτερα σημαντική για τα Tsakiris chips, καθώς ο αναγνωρισμένος 5ετής θεσμός «Προϊόν της Χρονιάς» αντανακλά τις προτιμήσεις και τις επιλογές των ίδιων των καταναλωτών στη χώρα μας και αναδεικνύει τα πλέον καινοτόμα προϊόντα ευρείας κατανάλωσης.
Δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην ανάπτυξη καινοτόμων γευστικών επιλογών η διάκριση αυτή, που δίνεται με την ψήφο του κοινού και απαντά, μεταξύ άλλων, σε ποιοτικά και γευστικά κριτήρια, επιβραβεύει την αφοσίωση της μάρκας Tsakiris για τη διαρκή ανταπόκριση στις διατροφικές ανάγκες του ελληνικού καταναλωτικού κοινού, με προϊόντα που συνεχώς εξελίσσονται και ανταποκρίνονται στις τάσεις της σημερινής αγοράς.

fimes.gr
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις