ΣΙΝΕ

Παρασκευή 1 Μαρτίου 2013

Μπεσίκτας - Ολυμπιακός 60-79 (video)

Χωρίς να αντιμετωπίσει ιδιαίτερα προβλήματα, ο Ολυμπιακός κατάφερε να επιβληθεί της Μπεσίκτας εκτός έδρας με 79-60 και να κατακτήσει ακόμη δύο βαθμούς στην προσπάθεια που κάνει για πρόκριση στην επόμενη φάση. Οι "ερυθρόλευκοι" είχαν ...
σε πολύ καλή μέρα τους Τζος Πάουελ και Κώστα Παπανικολάου που πέτυχαν από 16 και 11 πόντους αντίστοιχα, ενώ το ντεμπούτο του με τη φανέλα του Ολυμπιακού πραγματοποίησε ο Πέρκινς.
Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν δυνατά το παιχνίδι και εκμεταλλεύτηκαν την κακή εικόνα της ομάδας του Πειραιά στα πρώτα λεπτά και έμειναν κοντά στο σκορ. Κατάφεραν μάλιστα να πάρουν το προβάδισμα απέναντι στο συγκρότημα του Γιώργου Μπαρτζώκα στο πρώτο δεκάλεπτο με 15-13. Οι "ερυθρόλευκοι" δεν μπόρεσαν να τρέξουν στο ανοιχτό γήπεδο και έτσι έμειναν χαμηλά επιθετικά, αλλά κατάφεραν να χρεώσουν τους αντιπάλους τους με πολλά φάουλ.
Στη συνέχεια ο Ολυμπιακός κατάφερε να επιβάλλει τον ρυθμό του και να πάρει το πάνω χέρι. Πάουελ και Παπανικολάου ανέλαβαν δράση στον επιθετικό τομέα, ενώ αμυντικά οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να κρατήσουν την καλή τους εικόνα. Η διαφορά ανέβηκε για την ελληνική ομάδα που δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερα προβλήματα και έτσι τοπ πρώτο μισό του αγώνα ολοκληρώθηκε με τον Ολυμπιακό να προηγείται με 38-30.
Στα πρώτα λεπτά της τρίτης περιόδου η Μπεσίκτας προσπάθησε να κατεβάσει τη διαφορά και τα κατάφερε, αλλά το συγκρότημα του Γιώργου Μπαρτζώκα ανέβασε ρυθμούς και κατάφερε να πάρει μία μεγαλύτερη διαφορά με τους Πρίντεζη και Παπανικολάου να κάνουν καλό παιχνίδι. Το τρίτο δεκάλεπτο, ολοκληρώθηκε με τον Ολυμπιακό να προηγείται με 60-51 και να έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη.
Στην τελευταία περίοδο, ο Ολυμπιακός δεν αντιμετώπισε κάποιο πρόβλημα απέναντι στους Τούρκους και κατάφερε να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό. Η Μπεσίκτας δεν μπορούσε να ανατρέψει την εις βάρος της κατάσταση, κάτι που φαινόταν καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα. Έτσι η ομάδα του Πειραιά συνέχισε το νικηφόρο σερί της στο ΤΟΠ 16 της Ευρωλίγκας επικρατώντας με 79-60.
Τα δεκάλεπτα: 15-13, 30-38, 51-60, 60-79.
ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ (Κουντέρ): Γκιουλέρ 1, Οζμιζράκ, Ακίν 4, Ατσίκ, Βίντμαρ 13, Φόλκερ 11, Μάρκοτα 2, Κρίστοφερ 13 (2), Μινάρντ 11, Χερσέγκ, Οζέρ 5 (1).
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μπαρτζώκας): Χάινς 8, Λο 8, Άντιτς 2, Σπανούλης 9 (1), Περπέρογλου 8, Σερμαντίνι 1, Σλούκας 7 (1), Πάουελ 16, Πέρκινς, Πρίντεζης 9 (1), Παπανικολάου 11 (3).
basketblog.gr

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις