ΣΙΝΕ

Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2013

Παράνομο στοίχημα: Ελεύθερος ο Μάκης


Σύμφωνα με άρθρο του capital.gr, ελεύθερος χωρίς κανέναν περιοριστικό όρο για το σκέλος της κατηγορίας που αφορά σε παράνομο στοιχηματισμό την περίοδο 2009-2011, αφέθηκε ο επιχειρηματίας Μάκης Ψωμιάδης και νυν προσωρινά κρατούμενος για την... υπόθεση των στημένων αγώνων, Μάκης Ψωμιάδης.
Ο Μάκης Ψωμιάδης κλήθηκε να δώσει εξηγήσεις γιατί φέρεται να έπαιξε σε πέντε αγώνες της ομάδας που ήταν μεγαλομέτοχος (σ..σ της Καβάλας) αλλά και σε άλλους άγνωστους του εσωτερικού και του εξωτερικού μόνο που ο ίδιος είπε στον εφέτη ανακριτή Γιώργου Καλόφωνο, ο οποίος ερευνά την υπόθεση για τους στημένους αγώνες, πως «δεν είχε μετοχική σχέση με την Καβάλα, αφού μέτοχος ήταν ο γιός του και όχι ο ίδιος».
Αρνήθηκε δε την πλημμεληματική πράξη που αφορά σε παράνομο στοιχηματισμό τη χρονική περίοδο 2009-2011 επισημαίνοντας πώς «δεν γνωρίζει γιατί η ΟΥΕΦΑ στοχοποίησε τους συγκεκριμένους αγώνες», ενώ «τα απέδωσε όλα σε παιχνίδια δημοσιογράφων».
Σύμφωνα με πληροφορίες δε ο Μάκης Ψωμιάδης, είπε πως «γνωρίζει μεν τους συγκατηγορουμένους του (σ.σ παράγοντες άλλων ομάδων) αλλά δεν έχει συνυπάρξει μαζί τους σε κάποπιο από τα ποδοσφαιρικά όργανα».
Σύμφωνα με πληροφορίες η κατηγορία δεν συγκεκριμενοποιεί πουθενά στοιχηματικά κέρδη ή ούτε εντοπίζει αν τα πονταρίσματα του επιχειρηματία ήταν υπέρ ή κατά των αγώνων της ομάδας του. Αναφέρεται δε σε άγνωστα ποσά, άγνωστους συνεργάτες και άγνωστα κέρδη. Πάντως σύμφωνα με πληροφορίες η Καβάλα κέρδισε όλους τους αναφερόμενους αγώνες το 2009 (με Αγροτικό Αστέρα μέσα έξω, Ηλυσιακό, Πας Γιάννινα, και Αναγέννηση Καρδίτσας έξω).
Ο Μάκης Ψωμιάδης, όπως είναι γνωστό, παραμένει προσωρινά κρατούμενος μόνο για την υπόθεση των στημένων αγώνων , ενώ για την υπεξαίρεση από το ταμείο της ΑΕΚ δεν κρατείται πλέον αφού οι αρχές των Σκοπίων δεν τον έχουν εκδώσει στη χώρα μας για τη συγκεκριμένη αξιόποινη πράξη και μέχρι στείλουν σχετική άδεια δεν μπορεί να δικαστεί από την ελληνική δικαιοσύνη.

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις