ΣΙΝΕ

Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2013

Απίστευτη βιαιότητα από τον Πιστόριους αποκαλύπτει η νεκροψία


Δραματικές εξελίξεις στην υπόθεση του Όσκαρ Πιστόριους φέρνουν τα αποτελέσματα της νεκροψίας, τα οποία δείχνουν πως το κρανίο του 30χρονου μοντέλου είχε συνθλιβεί με ...ρόπαλο.
Μπορεί λεπτομέρειες σχετικά με την νεκροψία να μην δημοσιοποιήθηκαν από την ακροαματική διαδικασία της περασμένης εβδομάδας -η οποία οδήγησε στην απελευθέρωση με περιοριστικούς όρους του Πιστόριους- όμως οι συγγενείς της Στέενκαμπ υποστηρίζουν πως είδαν το σώμα της πριν από την αποτέφρωση της Τρίτης στο Πορτ Ελίζαμπεθ και ήταν διακριτά τα φρικτά τραύματα από το ρόπαλο του κρίκετ καθώς και τα τραύματα από τις σφαίρες του Πιστόριους.
Μάλιστα η οικογένειά της ενημερώθηκε από την αστυνομία και το γραφείο του Εισαγγελέα. Στην ένορκη κατάθεση του στο δικαστήριο Πρετόρια ο Πιστόριους ισχυρίστηκε ότι χρησιμοποίησε το ρόπαλο για να σπάσει την πόρτα της τουαλέτας, μετά τον πυροβολισμό, λέγοντας ότι δεν είχε ιδέα ότι η φίλη του ήταν στο μπάνιο. Ωστόσο το ματωμένο ρόπαλο, το οποίο εξετάζεται επί του παρόντος από μια ομάδα εγκληματολογίας της αστυνομίας, θα είναι το βασικό στοιχείο που θα χρησιμοποιήσει ο εισαγγελέας για να ζητήσει να καταδικαστεί ο παρολυμπιονίκης για φόνο εκ προμελέτης.
Ο ίδιος ο Πιστόριους ισχυρίζεται πως το ρόπαλο βάφτηκε κόκκινο από τα αίματα που διασκορπίστηκαν στο μπάνιο.
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις