ΣΙΝΕ

Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2013

Θύμα σεξουαλικής κακοποίησης αυτοκτόνησε μετά την απολογία της



Θύμα σεξουαλικής κακοποίησης αυτοκτόνησε μετά την κατάθεση της στο δικαστήριο. Μια 48χρονη γυναίκα έπεσε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης από διευθυντή εκκλησιαστικής χορωδίας και την πρώην γυναίκα του!
Η 48χρονη...
Φράνσις Αντράντε ήταν καθηγήτρια βιολιού. Μετά από την εμφάνισή της στο δικαστήριο, όπου κατέθεσε για την ως μάρτυρας σε υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης, όπου δικάζονταν ο Μάικλ και η Χίλαρι Μπρόουερ, στο Δικαστήριο του Μάντσεστερ η άτυχη γυναίκα έβαλε τέλος στη ζωή της.
Η Αντρέντε βρέθηκε νεκρή, μία εβδομάδα μετά την κατάθεσή της στο δικαστήριο.
Ο γιος της γυναίκας δήλωσε ότι η μητέρα του είχε εσωτερική διαμάχη για την εμφάνισή της στο δικαστήριο, “ήταν περισσότερο από όσο μπορούσε να αντέξει”, είπε ο νεαρός.
Ο Μάικλ Μπρόουερ, 68 ετών και η πρώην γυναίκα του, Χίλαρι, 67 ετών, καταδικάστηκαν από το δικαστήριο.
“ Όπως όλος ο κόσμος, δεν ήταν άτρωτη. Είχε αντιμετωπίσει επανειλημμένως χαρακτηρισμούς, όπως ψεύτρα και φαντασιόπληκτη, κατά τη διάρκεια της δίκης, όπου βρέθηκε αντιμετωπίζοντας την προσωπική της μάχη. Δεν μπορούσε να το αντέξει”, δήλωσε ο γιος του θύματος.
Η Αντρεντε είπε ότι την κακοποίησε όταν επισκέφτηκε το γραφείο του. Οι ένορκοι , της είπαν ότι αφού δεν έκανε τότε επίσημη καταγγελία, δεν το θεώρησε σεξουαλική κακοποίηση.
Η Χίλαρι Μπρόουερ είχε κατηγορηθεί και στο παρελθόν για κακοποίηση, ενός παιδιού που φιλοξενούσαν στο σπίτι τους, την περίοδο 1978 με 1982. Η ίδια είχε αρνηθεί τις κατηγορίες.

Κατά τη διάρκεια της δίκης, η ενάγουσα αρχή, δήλωσε ότι ο κατηγορούμενος φέρθηκε με τον ίδιο τρόπο σε ακόμα δύο μαθήτριες που φέρεται ότι είχε κακοποιήσει και οι οποίες άφησαν το σχολείο, μετά από τα περιστατικά.
Το 1994, ο κατηγορούμενος αναγκάστηκε να παραιτηθεί, όταν αποκαλύφθηκε ότι είχε σεξουαλικές επαφές με μία 16χρονη μαθήτρια.
Ακούστηκε στο δικαστήριο ότι ο Μπρόουερ φώναζε το ανήλικο κορίτσι στο γραφείο του, της έβγαζε τα ρούχα και την κακοποιούσε σεξουαλικά.
Μετά από αυτό, ο κατηγορούμενος παραδέχτηκε τη σχέση του 1994.


ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις