ΣΙΝΕ

Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2013

Πασίγνωστος ποδοσφαιριστής εκτάκτως στην εντατική!!!

Όπως αναφέρουν οι γιατροί που έχουν αναλάβει την αποκατάσταση της υγείας του πασίγνωστου βετεράνου ποδοσφαιριστή... Πωλ Γκασκόιν, ο οργανισμός του είχε άσχημη αντίδραση, με αποτέλεσμα ο εκκεντρικός πρώην αθλητής, να εισηχθεί στην εντατική!
Όπως αναφέρει ο αγγλικός Τύπος, για να μπορέσει να ακολουθήσει την αγωγή, πρέπει πρώτα να υπάρξει βελτίωση στον οργανισμό του.
 
Ο πρώην συμπαίκτης του Πολ Γκασκόιν, Γκάρι Μάμπατ, τόνισε χαρακτηριστικά: «Δυστυχώς, ο Πολ είχε άσχημη αντίδραση μόλις του έκοψαν το αλκοόλ και η κλινική αποφάσισε ότι ήταν καλύτερα να διακομιστεί σε νοσοκομείο, προκειμένου να εισαχθεί στην εντατική παρακολούθηση» και συμπλήρωσε:

«Μίλησα με την ιατρική ομάδα που τον παρακολουθεί και μου είπαν ότι ανακάμπτει σιγά-σιγά. Ελπίζουν δε, ότι σύντομα, θα μπορέσει να επιστρέψει στην κλινική αποτοξίνωσης».

Ο πρώην συμπαίκτης του στην εθνική Αγγλίας, Γκάρι Λίνεκερ έγραψε στο «Twitter»: «Ο Πολ αγωνίζεται, ας ελπίσουμε ότι θα επιμείνει σε αυτό».

Ο Πολ Γκασκόιν ήταν σε πολύ δύσκολη κατάσταση εξ αιτίας του αλκοόλ και έτσι ζήτησε βοήθεια, με τα έξοδα να καλύπτονται από την ένωση των επαγγελματιών ποδοσφαιριστών, από πρώην συμπαικτών του στην εθνική, όπως, ο Γκάρι Λίνεκερ, αλλά και άλλους φίλους του ταξίδεψε μάλιστα στην Αριζόνα προκειμένου να εισαχθεί σε κλινική αποτοξίνωσης.

Κατά την διάρκεια της θεραπείας ο οργανισμός του Πολ Γκασκόιν παρουσίασε επιπλοκές και έτσι κρίθηκε σκόπιμο να μπει σε μονάδα εντατικής θεραπείας σε γειτονικό νοσοκομείο, αναφέρει το radar.gr.

fimes.gr

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις