ΣΙΝΕ

Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2013

Παρουσία του βουλευτή Π.Ε. Γρεβενών κ. Τιμολέοντα Κοψαχείλη στον ετήσιο χορό του Συλλόγου των «Εν Θεσσαλονίκη Γρεβενιωτών»

Την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2013 ο βουλευτής Π.Ε. Γρεβενών κ. Τιμολέων Κοψαχείλης παρευρέθηκε στον ετήσιο χορό του Συλλόγου των “Εν Θεσσαλονίκη Γρεβενιωτών”. Ο βουλευτής απηύθυνε χαιρετισμό, όπως είπε ο ίδιος σε... ανθρώπους «οι οποίοι πάντα κουβαλούν στην ψυχή τους ένα κομμάτι από τον τόπο τους και προσπαθούν από καρδιάς να κρατήσουν ζωντανές τις μνήμες, τα ήθη και τις παραδόσεις τους μεταφέροντάς τες αναλλοίωτες από γενιά σε γενιά στο πέρασμα των χρόνων». Έδωσε ένα μήνυμα αισιοδοξίας τονίζοντας ότι «παρά τις δυσκολίες που αναγκαζόμαστε να αντιμετωπίσουμε, δεν πρέπει να χάνουμε τη δύναμη που πηγάζει από μέσα μας αλλά και την πίστη στις δυνατότητες της Ελλάδας και του όμορφου τόπου μας, ενός τόπου που όλοι αγαπάμε». 
Στη συνέχεια, αντάλλαξε απόψεις για τα προβλήματα του νομού και τις ανάγκες του Συλλόγου και διασκέδασε με τους παρισταμένους. Ο κ. Κοψαχείλης διαβεβαίωσε τους παρευρισκόμενους ότι θα είναι δίπλα στο Σύλλογο, αρωγός και συμπαραστάτης στις προσπάθειες και τις δράσεις του.
Γραφείο Τύπου 
Τιμολέων Κοψαχείλης 
Βουλευτή Π.Ε. Γρεβενών

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις