ΣΙΝΕ

Παρασκευή 1 Μαρτίου 2013

Τι πράγματα πήγε στη φυλακή η γυναίκα του Βασίλη Παπαγεωργόπουλου


Η σύζυγός του Ελένη επισκέφθηκε τον Βασίλη Παπαγεωργόπουλου για να τον προμηθεύσει με όλα όσα χρειάζεται μέσα στις φυλακές. Είδη ρουχισμού και κάποια είδη πρώτης ανάγκης.
Όπως έγινε γνωστό...

ο Βασίλης Παπαγεωργόπουλος επισκέφθηκε τον γιατρό των φυλακών και τον ενημέρωσε για την κατάσταση της υγείας του και κάποια χρονίζοντα προβλήματα με την καρδιά του που αντιμετωπίζει.
Ταυτόχρονα, αναμένεται να εξεταστεί από τους υπεύθυνους των φυλακών, το αίτημά του να μεταφερθεί σε άλλο κελί.
Αυτό ζήτησε το πρωί ο πρώην δήμαρχος, καθώς στο κελί που τον έβαλαν, εκτός από τον Μιχάλη Λεμούσια, ήταν άλλοι επτά κρατούμενοι, προερχόμενοι από τη Νιγηρία και την Αφρική που κάπνιζαν συνεχώς. Ο Δήμαρχος είναι αντικαπνιστής και για το λόγο αυτό ζήτησε να τον μεταφέρουν σε άλλο κελί για μη καπνίζοντες.

Σε άλλη φυλακή ο Σαξώνης
Στις φυλακές της Νιγρίτας Σερρών οδηγείται τις επόμενες ώρες ο εκ των καταδικασθέντων σε ισόβια κάθειρξη για την υπόθεση της υπεξαίρεσης στο δήμο Θεσσαλονίκης, Παναγιώτης Σαξώνης.
Ο πρώην δημοτικός υπάλληλος κρατείται από χθες το απόγευμα -και μετά την απόφαση που εξέδωσε το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων- στα κρατητήρια της Υποδιεύθυνσης Μεταγωγών Θεσσαλονίκης.
Σε αντίθεση με τον τέως δήμαρχο Θεσσαλονίκης Βασίλη Παπαγεωργόπουλο και τον πρώην γενικό γραμματέα του δήμου Μιχάλη Λεμούσια, οι οποίοι μετά τις καταδίκες τους σε ισόβια κάθειρξη οδηγήθηκαν στις δικαστικές φυλακές Διαβατών, το δρομολόγιο για τον Παναγιώτη Σαξώνη, που επρόκειτο κι αυτός αρχικά να πάει στα Διαβατά, άλλαξε.
Αυτό κρίθηκε σκόπιμο διότι η συνύπαρξη των τριών καταδικασθέντων στο ίδιο σωφρονιστικό κατάστημα εγκυμονεί κινδύνους για ενδεχόμενο επεισόδιο μεταξύ τους κατά τον προαυλισμό τους ή σε οποιαδήποτε άλλη συνάντησή τους μέσα στις φυλακές.
Αλλωστε, πρόσφατο είναι το περιστατικό που σημειώθηκε ανάμεσα στον Παναγιώτη Σαξώνη και τον Μιχάλη Λεμούσια, όταν οι δύο άνδρες, κατά το στάδιο της προσωρινής τους κράτησης, πιάστηκαν στα χέρια, με αποτέλεσμα να τους επιβληθούν πειθαρχικές ποινές όπως προβλέπονται από τον Σωφρονιστικό Κώδικα.
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις